Fogzástól lehet akár 39 fokos láza?
Az 1 éves kisfiam , ma 39,1 fokos volt a láza, az tény hogy napok óta nyűgös ès nagyon eszi az öklét,tehát fogzik az biztos,de a védőnő szerint ilyen magas a láz fogzástól nem lehet!!
Most 1 órája kapott 5 ml nurofent és még mindig 38,4 a hője, azért rettegek mert 4 hósan volt már hogy ennyi volt a láza és kórház lett a vége mert hugyuti fertőzése lett , állítólag a saját kakijától fertőződött meg!
Védőnő közölte ezek szerint ő fogékony erre a fajta betegségekre és készüljek fel hogy ezt akár többször is elkaphatja!
Annyira félek hogy megint kórház lesz a vége, van mèg 2 gyermekem és a 4 hónpos kisfiamnak volt 39 fokos láza de soha nem volt nagyobb baj 3 napos láz az volt többször is!!
Nem. Fogzástól lehet enyhe gyulladás, csekély hőemelkedés, de 39 fok feletti láz kizárt. Ez fertőzés. Ami lehet szájfertőzés, azaz a fognövekedéssel összefüggő, de e mögött baci vagy vírus van.
Én elvinném az ügyeletre, babáról van szó. A 39 fokos láz nem vicc.
Most épp 38.4 de alszik!!
Ügyeletet legfeljebb ki tudom hívni de elmenni semmiképp nen tudok , másik 2 gyerkő alszika a másik szobában !
Kőszi kedves utolsó
Így fogok tenni
én sem hagynám lázasan aludni, minimum egy kúp
jobbulást!
Ja az nem irtam hogy 19.30 kor kapott 5 ml a Nurot ,nyilvan nem hagyom szenvedni,csak az volt a gyanus hogy még 21.00 kor is làzas volt!!
Egész éjjel szépen aludt , eddig láztalan ugy hogy a Nurofen megtette hatàsát? Ezért szeretem ezt a gyógyszert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!