Nem kér kanalas ételt a majd 9 hósom, helyette szopi. Fogzás. Vagy a meleg miatt van? Meddig tart?
Napi 3x evett már, de tegnap óta nem kéri a kedvenc főzelékét sem. 1foga van, várjuk a többit, tuti fáj neki, de már pár hete is megvoltak a fogzásos tünetek. Vizet sem iszik, pedig pont hét elején a meleg miatt el is kezdte inni....
sztrájkol? Fogzás vagy meleg miatt van? Meddig tart?
tejem nincs már nagyon sok, tápszert nem issza meg...
Velünk pontosan ugyan ez volt, (csak az én babámnak 2 foga volt és nem egy, de ez lényegtelen) már komolyan aggódtam, mert csak szopizni volt hajlandó (9 és fél hónapos), tejem már nekem sincs olyan sok, a tápszert nem itta meg (amúgy máskor megissza ha kell), a főzelékeket nem ette. Ez így ment egy darabig, aztán kijött kb. 2 hét alatt egyszerre 3 foga (1-2 nap eltéréssel) lehet hogy nálatok is ez van.
A gyümölcsöt sem eszi meg? Mert nekem az volt az egyetlen amit valamiért hajlandó volt, úgyhogy vettem ilyeneket hogy őszibarack pulykahússal és hasonlók, azon élt napokig + szopizott. Próbáld ki esetleg. Most már újra eszik-iszik rendesen és boldogan vigyorog az 5 fogával :D.
Szia, nekem a 11 hónaposom csinálja ezt több, mint egy hete. Múlt héten jött ki 3 foga (korábban egy sem volt). védőnő tanácsára 5 napot vártunk, aztán elvittem orvoshoz, semmit nem talált rajta (füle, torka okés). Ő csak vizet és anyatejet hajlandó kb 10 napja. Az orvos szerint amít anyatejet eszik és nem fogy közben a gyerek, jók vagyunk.
Nem tudom, h meddig tart. Remélem, mihamarabb túl leszünk rajta, mert az éjszakáink is kegyetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!