Létezik valamilyen fájdalomcsillapító tea fogzásra? A cataflam csepp az gyógyszer, igaz?
Nem szeretnék nurofent, panadolt és cataflamot adni.
Inkább valami természetesebb dolgon gondolkozom
másfél éves babának
köszönöm
az ínyre tehető gélek megvannak, de ideig-óráig jók csak
dentinoxot este tudjuk használni, és azt sajnos nem lehet naponta kettőnél többször
tea
kamilla tea?
citromfű tea?
ezek bírnak fájdalomcsillapító hatással?
Cataflam csepp 1 éves kortól adható, de kizárólag orvosi javaslatra. Kórházban előszeretettel adják a kisgyerekeknek fájdalomcsillapításra.
Próbáld ki a Viburcol kúpot. Kamillateával csak kenegetném az ínét, egyébként nem hiszem, hogy van fájdalomcsillapító tea, főleg másfél évesnek.
Ha nem visel meg nagyon senkit sem a fogzás, akkor szerintem maradj a fogínygéleknél. Én bizony adtam mind a 3 gyerekemnek fájdalomcsillapítót (gyógyszert) fogzáskor, mert több alvás nélküli éjszaka már kicsit engem is megviselt és az életben nappal is helyt kell állni.
Nem létezik úgynevezett fájdalomcsillapító tea fogzásra, a gyömbér, citromfű fejfájásra jó, a kamilla gyulladáscsökkentő, és mindhárom nyugtató hatású, ezért a nyűgös gyereknek jobb lesz a közérzete tőle, némiképp a fájdalmas érzést is tompítja, ha ezekkel rendszeresen itatod,ártani nem árt, ezek mind egészséges gyógyteák. De ezek mellett esetenként amit a többi válaszoló is leírt, különböző fájdalomcsillapítás szükséges lehet, ha nagyon nyűgös a gyerek.
Nálunk volt éjszakázás, nem tudott aludni mikor jött a foga, semmi nem használt, és a védőnő javaslatára egyszer-egyszer germicid kúpot adtam neki, de tényleg csak akkor ha már nagy baj volt, mert az amellett, hogy lázcsillapító, fájdalomcsillapító és nyugtató is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!