Mikor tört át a babádnak onnantól a fogacskája, hogy már látható és érezhető volt az ínye alatt?
A kisfiamnak pont most bújik a két első-felső foga. Tegnap óta érzem az ujjammal a jobb oldalit. Szerdán lesz 2 hete, hogy dokinál voltunk, ő mutatta a fehér pöttyöt. Az ínye is alig volt begyulladva. Szóval kb. másfél hét volt. A másik is remélem előjön 1-2 napon belül.
Az alsókat csak akkor vettem észre, mikor nyomokat láttam a műanyag kanalán, úgyhogy azt nem tudom. :)
Az alsót én is akkor vettem észre, amikor megharapott és megszúrta az ujjam, aztán egyszercsak lett még kettő.
A felsőn láttam fehéredést az ínyen, onnantól kb. 2 nap múlva áttörte. Mindegyik foga végülis ilyen gyorsan előjött, ami beindult, de sosem volt még gyulladt vagyy dagat az ínye, lehet olyankor kínlódósabb. 8 foga van eddig.
Köszi a válaszokat!
De jó Nektek 1-es :), akkor már túl vagytok rajta!
Ma reggelre az én babámnak is áttört az egyik. :) Az első fogai jönnek, a két alsó.
A másik még nem bújt ki, de szerintem az is át fog hamarosan törni. Úgy szenved szegénykém, annyira sajnálom :(. Meg nem hajlandó enni :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!