Mért nincs még foga a 9 hónapos fiamnak?
A vígantolnak nincs köze a foghoz..
Van olyan baba aki foggal születik ( bar ez nagyon nagyon ritka ) van akinek 7 hósan jön ki az első ( az en lányomnak pl 1 honap alatt 4 foga jött ki 7 hósan ) uncsi tesom fiának 10 hósan jött kis az első 3 honap alatt behozta a "lemaradást " a lányommal szemben :) barátnőm lánya 13 hos még csak 2 foga van.. Most 14 hos a lanyom 12 foga van. Majd jön amikor jön. Ez nem verseny, és nem akadályozza semmi :) plàne a D vitamin. Nyugi.
néha átdörzsölgethetnéd az ínyét babafogkefével (gumis sörtéjű, olyan vakarászós érzés) serkenteni ott a vérkeringést, a fogcsírái már biztos nagyon régóta mozgoldnak attól még odabent
de hogy tényleg hogy jön ide a D vitamin? :D
amúgy én is azzal kezdtem, hogy cseppentem a szájába, de hogy pont akkor cseppenjen, amikor nyitja is.. és kanállal adom anno a hasfájás ellenijével együtt, most meg az első kanál ételben
Az én lányom most múlt egy éves 9-én, 2 db foga van, amik 9 hónapos korában bújtak ki. Azóta semmi.
Mi köze ennek a Vigantolhoz? Én az esti tápszernél cseppentem a cumira. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!