Fogzás miatt soha nem alszunk normálisan!?
Ha így szoktattad a gyereket, akkor így is marad, amíg nem változtatsz rajta (TE magad, a gyerek magától nem fog megváltozni)
Elsösegélyként - mármint hogy te ne kapj idegösszeomlást, a gyereket két napra hagyd az apjára, nagyszülökre, te menj el otthonról valahová és aludd végig ezt az idöt.
Ez idö alatt a gyerek IS megszokja, hogy nincs, aki folyamatosan felugrál hozzá, meg te is egyszer kialszod magad.
Utána már csak az idöközben kialakult rendet kell fenntartani.
Barátnőméknél kb 4 évesen (!) aludta át a gyerkőc az éjszakát.Előtte ilyesmi volt,ahogy írod.Miután elkezdte az óvodát,utána pár hónappal.
Mi is kínlódunk,most 7 hónapos a fiunk.Mindenki azt hiszi,hogy milyen jó nekem,gyeden vagyok,kipihenem magam.(pl.munkahelyemen,ha nagy ritkán bemegyek) Hát ku...ra ki lehet magam pihenni.
Nappal,ha alszik a Drága,fejek,közben főzök,délután iskola stb. Nagyon megértelek egyébként.
Tudom,nem tanács kell,de hátha még ez segíthet és van otthon: amikor már nem bírjuk,a gyerek se és én se a nem alvást,akkor van a Sedetif pc (remélem jól írtam) és én is veszek be belőle a felnőtt változatból meg a gyerkőcnek is adok neki való adagot.Nagyon kis mennyiség,nem gyógyszerezem,mielőtt bárki lekiabálna érte,de mikor hetek óta rengetegszer ébred és nappal sem alszik 2x 20 percnél tovább és fáradt,akkor ez jól jön kúra szerűen.
Nyilván,ha nem szeretnéd,ne próbáld ki,abban az esetben tárgytalan az előbbi pár sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!