Mit adjak a tápszer helyett, ha a fogzás miatt nem fogad el szilárd ételt?
Figyelt kérdés
Kisfiam 17 hós, szinte folyamat fogzik és nagyon szenved. Így még mindig tápszert eszik, ha ez az eset áll fenn. Amúgy mindenevő, ha nem fogzik. Van, hogy ebédelni sem hajlandó, akkor kénytelen vagyok tápszert adni. Nemsokára bölcsődés lesz, le szeretném szoktatni a tápszerről - főleg, hogy most megszűnt a tápszere is.
Mit ajánlanátok tápszer helyett FŐLEG estére (tehéntejet is fogyaszt már).
Köszönöm válaszotokat.
2014. júl. 8. 14:34
1/5 anonim válasza:
Pl. Levesek, összeturmixolt leves, pudingfélék, ivójoghurt, joghurt, kefir, gyümölcsturmix. De miért baj, ha pár napig csak tápszert iszik, amíg kibújik a foga? Ha bölcsis lesz, akkor is ihat még otthon tápszert vagy junior tejitalt szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
Jaaa, dehogy baj :) Adom amíg kéri. :) Csak érdeklődöm, mások miket adnak estére. A fogzás nálunk október óta tart, elég komolyan. :(
2014. júl. 8. 22:42
3/5 anonim válasza:
Értem :). Amiket írtam nap közben adnám/adom. 15hósom és 4éves fiaim vannak. A kicsinek, amíg kéri, estére biztos junior tejitalt fogok adni. A nagy 2,5éves kora körül állt át a vacsihoz a tehéntejre. Mostanában lefekvés előtt még kér egy bögre kakaót. (Ha súlyproblémája lenne vagy túl sok édességet enne, biztos nem adnék neki már este.)
4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is van egy 5 éves kisfiam. :)
Köszi a tanácsokat!
2014. júl. 10. 11:22
5/5 anonim válasza:
Humana Schlummermilch (tejpép hajdinával és rizzsel), csak annyira édes, mint a hagyományos tápszer, finom. Pohárból is megihatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!