Fogzáskor a ti babátok sem eszik pl. főzeléket?
Igen sajnos az én fiam is minden egyes fogánál ezt csinálta/csinálja ami csak azért baj mert amúgy sem egy hú de jó evő és nagyon kis vékonyka is. Most 18 hónapos most értük el a 10 kilót, de már megint 2 napja nem eszik semmi ilyet, ő ilyenkor pár falat kenyérre felvágottra babapiskótáran"beszélhető rá" illetve tejre (már nem tápszert iszik) meg folyadékot fogyaszt és ennyi.
Semmi főtt ételt főzeléket, vagy husit rizst tésztát tehát amúgy amiket megeszik-nem fogad el. Gyümölcsöt meg aztán főleg nem.
Úgyhogy nagyon várom hogy kijöjjön az a 2 rágó amivel szenvedünk...és még utána hátra vannak a szemfogak az is izgi lesz :(
Ja és kicsi korától így van, amikor az első fogai jöttek szoptatáskor durván harapott az ínyével ha nem figyeltem, illetve volt hogy csak sírt nyűglődött amíg be nem kentem neki dentinoxal és csak úgy tudott szopizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!