Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Meddig kell kijönnie?

Meddig kell kijönnie?

Figyelt kérdés
kislányom most 10 honapos, 2 honapos kora óta bármikor baja van mindent a fogűára fognak. eddig nem jött ki, most mér fehér neki az inye, már recés is , de semmi, szendevünk vele dentinox semmit sem ér, rágoka nem kell neki , hogy segitsek?

2014. jún. 17. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha fehér és recés, akkor bizony az a foga. Elkezdett kibújni valószínűleg. Vannak babák, akik nagyon megszenvedik a fogzást, és vannak akiknél meg sem kottyan. Én Viburcol végbélkúpot adtam a lányomnak, mert ő is nagyon szenvedett és 9 hónapos volt, mikor elkezdtek kibújni a fogacskái. Minél többet rág, annál könnyebben és gyorsabban törik át az ínyt és bújnak elő. Gondolom első alsó fogakról beszélünk. Ha rágcsálhat valamit, az segít neki pl. kifli. A viburcol kúp egyébként homeopátiás készítmény és 2000 Ft körül van az ára. Éjszakára adtam neki és jobban tudott aludni, és nappal csak akkor ha nagyon szenvedett szegény és semmi nem volt neki jó. Kitartást! Remélem segítettem!
2014. jún. 20. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ja és a Dentinox nálunk sem használt. Próbáljátok ki a Viburcolt!
2014. jún. 20. 17:50
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) kiprobálom :)
2014. jún. 21. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! A Viburcol tényleg használ (néha)! Mondjuk nekünk így is volt, h óránként kelt! Ha már fehéredik, és látod a recéket, akkor bizony pár hét és bújnak ki szép sorban. Nálunk 6 hosan kezdődött, most 9 hónapos, és megy csak a 4. bújik! A dentinox nekünk akkor volt jó, mikor már a kaját sem akarta elfogadni annyira fájt neki és sírt (pedig éhes volt) akkor bekentem, és nyugodtan evett! Megprobalhatod a Viburcol kúpot, valamennyire segít. Rágókát meg olyat próbálj (nem tudom milyen van nektek) amit le tudsz fagyasztani! Volt hogy úgy aludt el a kisfiam, h azt rágcsálta! :)
2014. jún. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!