Borostyánlánc tényleg hatásos fogzás idején? ÉS az alvást is tényleg elősegíti?
Persze. Ha a szülő őszintén hisz benne, megnyugszik, hogy ő mindent megtett. Ha a szülő nyugodt, a gyerek is nyugodtabb. A fogzás meg zajlik ahogy zajlik, sose tudod meg, hogy adott gyereknél adott időszakban lánc nélkül más lett volna-e vagy nem.
A nagyon óvatos szülők az éjszakai nyaklánc viseléstől a beakadásos fulladás veszély miatt tartózkodnak. Bár hogy hová lehet beakadni egy kiságyban, azt nem tudom. Viszont ha elszakad a lánc, az szerintem is veszélyes.
Semmiféle tudományosan bizonyított alapja nincs a dolognak. Amiket árulnak láncot, azok ráadásul nem is igazi borostyánkőből vannak.
Ja és fulladásveszélyesek is.
Google-ban keress rá, sok cikk foglalkozik ezzel.
Szóval ha veszel, akkor ahogy az egyik hsz is írta, megnyugszol, h megtettél mindent és ennyi.
Szerintem tök mindegy.
A fiamat csak az első két fog viselte meg, mármint akkor kelt többször éjszakánként, onnantól kezdve semmi gond nem volt, sőt be sem lázasodott sosem. Az éjszakákat is 90%-ban átaludta, tényleg ritkán kelt. Szóval mi nem használtunk ilyen láncot. Ha használtunk volna most tuti isteníteném :)
Fölösleges pénzkidobás.
Hogy mernél tenni akármit a nyakába, mikor alaszik?
Nem szabad ezekben hinni,a borostyán - nekem van- oly kemény, feküdni sem tudna nyugodtan, nemhogy aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!