Szerintetek mit adhatok a 4 hós kisfiamnak a fogzás okozta napi nyűglődésre ami napközben hatásos?
A homeopátiás készítményeknél fontos, hogy alkati szert találjatok. De szerintem a Camomilla vulgaris 15CH megfelelő szer a napközbeni "gyagyaságra", mi is azt használjuk időnként.
Banyuci
Szia!
Én is kezdő vagyok a homeosok terén, de van egy oldal, ahol minden kérdésre válaszolnak dokik ezzel kapcsolatban.Csak azért mondom, hátha később segíthet. homeopatia.info.hu
A fogzás tünetei lehetnek a következők: eszi egész nap az öklét, nyáladzik, nyűgös, megy a hasa, túl sok a széklete, lázas, bármit a kezébe adsz, rögtön rágja, álmatlan, sokszor felkel éjszaka, és ha felsír, magas hangon teszi, mintha sikítana. Ezek bármelyike, inkább együttes felmerülése esetén tuti a fogzás. Ez azonban eltarthat hónapokig is. Ja, és már akkor is bántja a picit, amikor az ínyén még nem látsz és nem érzel semmit.
Egyébként a Camomillából naponta nem 5x1 golyó, hanem alkalmanként 5 golyót kell feloldani egy kis vízben, és azt megitatni vele. Naponta 3 alkalommal adhatsz neki belőle, előtte és utána 20 percig se inni, se enni ne kapjon.
Banyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!