Mit csináltok a babával extra sirós, nyűgös napokon?
Figyelt kérdés
mikor még a kezetekben is szenved?érdemes vinni valahova,figyelemelterelésnek,vagy szegény úgyis szenved..2014. ápr. 3. 15:18
1/4 anonim válasza:
Mi is most ezzel küzdünk. Ideig óráig el lehet terelni a figyelmét, de nem órákra. Csak azért elvinni felesleges. El lehet persze vinni, de ne lepődj meg, ha ott is fájni fog neki és nyügös lesz egy idő után.
2/4 anonim válasza:
Esetleg elmenni vele sétálni. Nálunk segíteni szokott valamennyit. Illetve az én fejemet kiszellőztetni. És számolni a perceket estig, másnap jobb szokott lenni.
3/4 anonim válasza:
Én magamra kötöttem hordozókendőben, nem feltétlen hagyta abba a nyűgösséget, de legalább érezte, hogy nem hagyom magára, vele vagyok.
4/4 anonim válasza:
Az enyémnek az segít ha emberek közé megyünk, és ismerkedhet. Szóval olyan emberek közé akik beszélgetnek is vele. Mamáék, barátnőmék, gyerekes program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!