Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Aki könnyebbnek tartott...

Aki könnyebbnek tartott babájánál a fogzást, annál mik voltak a tünetek, miben nyilvánult meg, hogy könnyűnek ítéltétek a fogzást? Mikor mondjátok, hogy babátok szinte meg sem érezte, amikor jött a foga?

Figyelt kérdés
milyen tüneteknél vagy éjszakázásoknál mondjuk, hogy könnyebb fogzás volt, babám szinte meg sem érezte?

#baba #fogzás #könnyű fogzás
2014. márc. 4. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Kisfimnál első pár fogánál 39fok feletti lázai voltak, amit nem vittek le a lázcsillapítók, szerencsére csak pár napig tartott,erre azt mondtam,hogy nehéz, majd a többinél csak azt vettem észre,hogy kint van a fogacska. Kialányom sose volt lázas, nem nyálzott, volt,hogy azt vettem észre,hogy 2foga kint van és volt aminek már a fele kint volt mire észrevettem. Ez könnyű fogzás.
2014. márc. 4. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Első fiamnak az első két foga úgy jött ki, hogy szó szerint nem vettem észre. Semmi változás nem volt sem a kedvében, sem az étvágyában. Csak egyik este nagyon elkezdett sírni, ami tőle szokatlan volt, ráadásul egy allergia miatt tiszta pötty lett, ezért másnap levittük dokihoz. Ő kocogtatta meg a fogát, hogy Tudja anyuka, hogy kint van? Én meg csak álmélkodtam, hogy Nahát, tényleg! :) Amúgy a többi fogánál is annyi volt, hogy éjszaka többet ébredt kicsit, sajna mivel a cici elég volt a visszaaltatásra, nem adtam neki semmit, így hozzá is szokott, azóta sem alussza át az éjszakákat.

A kicsinek már nehezebb volt, neki időszakosan jött egyszerre több, az megviselte, pl. a négy rágófog már akkora volt, mint a cseresznye, akkor étvágya sem volt olyan, abban a hónapban fogyott, gyakrabban cicizett, nyűgösebb volt és kenni is kellett neki, aztán 2 hét alatt áttört mind a 4 fog. Úgyhogy én a kettőhöz viszonyítva is azt mondom, hogy az első gyerekkel könnyen ment a fogzás.

2014. márc. 4. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A fiam az első 4 fogat érezte meg (de Viburcol általában ekkor is elég volt), azóta 16 foga van, ezek gyakorlatilag úgy jöttek ki, hogy észre sem vettük. Még a szemfogak is, pedig azokra mondják, hogy csúnya dolgokat tudnak csinálni.
2014. márc. 4. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem midhárom lányomnak úgy jött ki a foga, hogy egyetlen éjszakázás nem volt miattuk, volt hogy már csak azt vette mészre, hogy a szájában vana fog, pedig kicsiknek 13 hónapos korukra 16 foguk volt, a nagy fiamnak pedig 1 évesen 6 volt és 16 hónapos korában 1 hónap alatt jött ki neki 10 foga. Szerencsésnek érzem magam.
2014. márc. 4. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak eddig 6 foga bújt ki. Sosem volt lázas, nem volt hasmenése, átaludta az éjszakákat, nem sírt. Az egyetlen tünete,hogy egy kisebb öblöt képes maga köré nyáladzani.
2014. márc. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!