Aki könnyebbnek tartott babájánál a fogzást, annál mik voltak a tünetek, miben nyilvánult meg, hogy könnyűnek ítéltétek a fogzást? Mikor mondjátok, hogy babátok szinte meg sem érezte, amikor jött a foga?
Első fiamnak az első két foga úgy jött ki, hogy szó szerint nem vettem észre. Semmi változás nem volt sem a kedvében, sem az étvágyában. Csak egyik este nagyon elkezdett sírni, ami tőle szokatlan volt, ráadásul egy allergia miatt tiszta pötty lett, ezért másnap levittük dokihoz. Ő kocogtatta meg a fogát, hogy Tudja anyuka, hogy kint van? Én meg csak álmélkodtam, hogy Nahát, tényleg! :) Amúgy a többi fogánál is annyi volt, hogy éjszaka többet ébredt kicsit, sajna mivel a cici elég volt a visszaaltatásra, nem adtam neki semmit, így hozzá is szokott, azóta sem alussza át az éjszakákat.
A kicsinek már nehezebb volt, neki időszakosan jött egyszerre több, az megviselte, pl. a négy rágófog már akkora volt, mint a cseresznye, akkor étvágya sem volt olyan, abban a hónapban fogyott, gyakrabban cicizett, nyűgösebb volt és kenni is kellett neki, aztán 2 hét alatt áttört mind a 4 fog. Úgyhogy én a kettőhöz viszonyítva is azt mondom, hogy az első gyerekkel könnyen ment a fogzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!