Szerintetek hasznos dolog a horgooka? Akinek van, annak a gyereke szereti rágcsálni vagy ez is csak egy trendi, jól kinéző, de felesleges dolog, ami inkább a mamát szolgálja, mint a babát?
Olyan fonallal készül, amit a babák is a szájukba vehetnek, mert a festékanyaga nem tartalmaz mérgezőanyagot.
Egyébként ez ott van a honlapon is!
Szia!
Megértem, ha valakinek ránézésre nem tetszik, ízlésről nem lehet vitatkozni, de talán érdemes meghallgatni olyanok véleményét is, akiknek van és rendszeresen használják.
Mi már a második gyerekünknél nyűjük, és nagyon szeretjük: én is, ők is. Nekem azért tetszik nagyon, mert szeretek anyukaként is csinos lenni, és ezen a Horgooka sokat dob. :) Sokkal jobban érzem magam benne, mert szép, színes, és amit választottam, nagyon illik hozzám, gyönyörű a színvilága. Más ékszert nem tudok hordani a gyerekeim mellett, a fülbevaló kilőve (kitépik a fülemből, vagy vele együtt), más nyakláncok meg nem baba- és gyerekbiztosak. Élesek, hidegek, nem ehetőek. A Horgooka meg pont igen, biztonsággal tudom használni velük is. Tiszta nyál még sose volt, pedig csócsálták-csócsálják is. De még ennél is jobban szeretik bigyózni, ütögetni, a golyókat húzogatni rajta, a medált fogdosni.
Otthon nem szokott rajtam lenni, akkor vagy pihen, vagy a játszószőnyegre akasztom, vagy leteszem mellé. De ha elmegyünk valahova, akkor vagy a nyakamban, vagy az autós hordozón lóg... Szuper, hogy egy mozdulattal fel tudom hurkolni bárhova. És nem kell telepakoljam a táskám játékokkal. Ha meg a karomban van, és én meg intézek-beszélgetek-bármit csinálok, akkor jól elbögyőz vele.
Egy szó mint száz, mi szeretjük, és tudom ajánlani. Mellesleg 2 hetes kipróbálási idő van rá, szóval vissza is küldheted, ha mégsem jön be nektek.
Ja igen: azt nem tudom, mivel festik, de ha megkérdezed tőlük facebookon, biztos válaszolnak. Nagyon kedves a vevőszolgálatuk, nekem ez is pozitívum, szeretem, ha embernek néznek és úgy beszélnek velem.
Remélem, ha kipróbálod, neked is tetszeni fog. :) Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de úgy gondoltam, nem baj, ha szóhoz jut a mi személyes tapasztalatunk is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!