Ezek a fogzás tünetei?
Figyelt kérdés
2 honapos es 1 hetes a babam.Hasmenese van egesz nap,nem hany,nincs laza boldog baba.csak sok a kakis pelus es eleg hig is a széklete.etvagya jo.Sokat szopogassa a kezecskejet,es nyaladzik.azt olvastam ez lehet a fogzastol is.holnap viszem dokihoz,elso baba es egy kicsit aggodunk a parommal.anyukák ti voltatok hasonlo helyzetben?2014. jan. 12. 17:47
1/6 anonim válasza:
Emiatt viszed orvoshoz????
Ugye nem :))))
Elvileg lehet, de hónaposan még biztos nem a foga okozza, mert a híg széklet már közvetlenül az áttörés előtt szokott jelentkezni (az se minden babánál).
Valószínűbb, hogy valami olyat ehettél, ami meghajtotta a gyomrát, ne aggódj, mert később beleőrülsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Tapszert adok neki,de nemhiszem hogy az okozza.ugyanazt kapja elejetol fogva,eddig nem volt gond.en nem is vinnem dokihoz,nem vagyok parazos de a parom nagyon az es o mindenkepp el akarja vinni dokihoz.lehet hogy ez semmiseg de meg sose volt hogy ennyit kakilt volna egymas utan.lehethogy csak felhivjuk a dokit,nem visszuk el.nem nez ki betegnek.ha nem a fogzastol akkor nemtudom mitol lehet :-(
2014. jan. 12. 18:12
3/6 anonim válasza:
Én meg biztos, hogy elvinnék egy 2 hónapos csecsemőt orvoshoz, ha hasmenése van.
4/6 anonim válasza:
A nyálzás lehet attól, az én babámnál is kb akkor kezdődött, de hasmenés tuti nem! Az csak akkor szokott lenni, amikor ténylegesen kijön a fog! Lehet valami vírus is, ilyen kisbabánál erre nagyon kell vigyázni, én is mindenképp megmutatnám dokinak!
5/6 anonim válasza:
Az én fiam jövő héten lesz 4 hónapos és ma reggel vettem észre, hogy kinn van a foga. Kb 2 hete elkezdett nagyon nyálazni, de fullon folyt a szájából. Mindent töm a szájába. Pár napja nagyon híg lett a széklete és nagyon ki is csípte a popsiját. Az eredmény a mai fog lett. Viburcol kúpot kap pár napja és Dentinox-al kentem néha az ínyét.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,mar tegnap este elmult a hasmenes ma voltunk dokinal,azt mondta minden rendben,ha nincs egyeb tunet es eloszor fordult elo nem kell agodni miatta.szepen fejlodik es egeszseges.ha meg egyszer elofordul hasmenes elkuldi a doki laborba a pelust.
2014. jan. 13. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!