Hat hónapos fiamnak jön a foga, nincs itthon semmi amit adhatnék neki. Nagyon sír. Van valami ötletetek mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 22:07
21/33 anonim válasza:
Autotok biciglitek gondolom van.a ferjed induljon el gyogyszertarba.vegyen fogzasra valo gelt es fajdallom es llazcsillapitot.eloszor probaljatok meg a gelt, ha nem hat johet a fajdalomcsillapiti (a gel azonnal hat, mert lidocaios, de ha mar annyira faj neki kell a sziirup is).addig oltoztesd fel a babat es setaljatok 1-2 kort az udvaron.az en gyerekeimet mindig enyomja a friss levego.
22/33 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőekhez, az egy dolgo hogy még nem volt beteg, DE a láz egyszer csak jön a semmiből és akkor mit csinálsz vele, ha ennyire az Isten háta mögött laktok, akkor míg elértek egy kórházba vagy dokihoz mit csinálsz a gyerekkel. Nekem mindig van itthon min. 2 fajta lázcsillapító kúp.
23/33 anonim válasza:
Jól értem, hogy a 6 hónapos gyereknek nincs gyerekorvosa??? Nagyon-nagyon felelőtlen vagy kedves kérdező!
24/33 anonim válasza:
22 vagyok, nem mindenhol van elérhető közelségben gyerekorvos. A mi falunkban ill. itt a környéken szinte mindenhol háziorvos van, aki ugy nem gyerekorvos, mi 15 km.re lévő városba hordjuk a gyereket, ott van a gyerekorvos, de nem mindenkinek van autója és a gyereket a háziorvoshoz viszi, aki nem gyerekorvos.
25/33 anonim válasza:
6 hónaos baba még oltást se kapott?
26/33 anonim válasza:
És akkor nem is lesz gyerekorvosuk soha? Vagy hogy terveztétek korábban? A falu egyetlen gyerekének sincs orvosa?
27/33 anonim válasza:
Nem itt is a faluban a gyerekek nagy részének a háziorvos az orvosa, de Ő nem gyerekorvos. Aki teheti áthordja a szomszéd faluba, de Ő sem gyerekorvos "csak" háziorvos és van aki behordja, mint ahogy mi is a városba. Ha nem lenne autónk, nekem is a háziorvoshoz kellene vinni, mert 3 gyerek van és általában egyszerre betegek és esélytelen lenne 3 beteg gyerekkel buszra ülni, most hogy még a háromból kett nem tud járni
28/33 A kérdező kommentje:
Nekünk is csak háziorvosunk van, minden gyereket ahoz visznek.
2013. dec. 21. 12:02
29/33 anonim válasza:
Barátnőm is olyan helyen lakik, ahol nincs gyerekorvos, és a felnőtt háziorvos látja el a gyerekeket.
30/33 anonim válasza:
És azok a babák, akik felnőtt háziorvoshoz járnak, nem kapják meg azokat a dolgokat, amiket minden újszülöttnek felírnak, amikor hazaviszik a kórházból? Vitaminok, germicid kúp? Érdekes lenne.
Mindenesete tényleg kellene otthon lennie, a láz nem szól előtte két nappal, hogy szerdán érkezem, kúppal várjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!