Hat hónapos fiamnak jön a foga, nincs itthon semmi amit
adhatnék neki. Nagyon sír. Van valami ötletetek mit
csináljak vele?
11/33 A kérdező kommentje:
Szerencsére még nem volt beteg a gyerek és nincs nálunk gyerekorvos.
Amúgy nem kérek a kioktató válaszodból "kedves" utolsó.
Biztos nincs otthon kúp a hűtőben?Mert amikor az ember megszül akkor a gyermekorvos az első találkozásnál szokott felírni ilyen dolgokat hogyha baj van legyen hová nyúljon.
2013. dec. 20. 22:37
13/33 A kérdező kommentje:
Nincs itthon semmi csak nekünk való gyógyszer. Írtam, hogy nincs gyerekorvosunk.
Tedd a hűtőbe a rágókáját ha nincs semmi
2013. dec. 20. 22:44
tedd cicire, a tejben van fájdalomcsillapító anyag is. Egyébként tényleg egy 6 hós gyereknél illenék otthon lenni fájdalomcsillapítónak. HA az oltástól belázasodik, mert gondolom, oltásokat csak kapott, akkor mit adsz neki?
2013. dec. 20. 22:47
Szülés után sem látta gyerekorvos?Ezt csak úgy kérdezem,hogy van ilyen?
2013. dec. 20. 22:47
Hivatalból kötelessége kijárni eleinte a dokinak, szóval nemár, hogy semmit nem írt fel...D-vitaminra receptet kitől kaptál?
2013. dec. 20. 22:49
""Jajj, hát nem azért, hogy kötözködjek, de fájdalom és LÁZcsillapítót nem a fogzás miatt kell otthon tartani, hanem legfőképpen a láz miatt. Nem írt ki ilyesmit nektek a dokitok?
A meleg só nem jó rá...""
Már ne haragudj,de csak egy jótanács volt szerintem,nem kötözködés.Nekem sem szokott beteg lenni hála...de inkább járjon le a gyógyszer itthon,mint egy hétvégén,vagy ünnepen jöjjön elő valami,és ne legyen itthon semmi.Amint hazajöttünk a kórházból,már itt volt a recept(Vigantol,fürdető,Germicid...stb.)Jó az ha van otthon:)
2013. dec. 20. 22:57
Már ne is haragudjál de olyan mértékben vagy felelőtlen hogy azt leírni nem lehet.Ezek alap dolgok amiket írtak hogy legyen otthon láz,fájdalomcsillapító stb.A D vitamint is naponta kell adni a csont és az idegrendszer fejlődése miatt.Hogy fürdetőt és popsikrémet nem váltottál ki azt megértem,nem mindenki akarja azzal ápolni a babáját.De ha ilyen messze vagytok az ellátástól érdemes felkészülni az esetleges betegségekre.A következő kérdésed az lesz,hogy mit csináljak gyermekem lábából folyik a vér mivel fertőtlenítsem nincs itthon semmi.Pálinka jó lesz rá?Ajánlanék egy elsősegély dobozt is.És kifejezetten fogzásra lehet kapni géleket.A vízzel feltöltött és lehűtött rágóka az nagyon jó ötlet.A kötelező oltásokat gondolom kapja....Nagyon sajnálom a picikédet!
2013. dec. 20. 23:04
Ez így van házi orvos írt fel kúpot, d vitamint, K vitamint amikor megszültél azt nem váltottad ki ?
Nekem 3 hónapos a kis fiam a hűtőbe ott van minden sőt nurofen is van itthon .
2013. dec. 20. 23:27
Kapcsolódó kérdések: