Fogzástól kipirosodott cunit és popsit mivel kezelhetem?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt nagyon csúnya, sudocremmel kentem. Ma a doki azt mondta hogy mossam kamillával és betadinnal kenjem be. x átmostam kamillával a pelusozásoknál és sokkal csúnyább lett. Rákentem a betadint és nagyon csípte. Most megint csak sudoval kenem. Esetleg van még valami ami nektek bevállt?2013. nov. 14. 20:28
1/9 anonim válasza:
én gyógyszertári krémet használok (receptre váltom ki) 250 Ft és nem piros a "valag" :)
bár nálunk ritkán vörösödik a sejhaj, pedig már patakokba folyik a nyála a hat hónaposomnak, és megeszi az öklét, panaszkodik is, meg majd' szomjan hal szegény, de a popsija a fehérlik'... most aztán lehet, h mert alapból jó a krém, de az is lehet, h ez a tünet elmarad, ami nálatok van...
250Ft-ért megér egy próbát... :) (de csak ha receptes akkor ennyi)
2/9 anonim válasza:
Vigyázz, mert a kamilla a gyulladáscsökkentő hatás mellett nagyon szárít is.
Én csak Sudocremet használok ilyenkor, pár nap kell így is mire helyrejön a bőre.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. nov. 14. 20:39
4/9 anonim válasza:
Szia, nekünk is volt így... már nem csak piros volt, egyre csúnyább kiütések lettek, a kicsi is vakarózott. A doki gyógyszeres krémet írt rá. Amíg kikeverték a patikában (csak másnapra volt meg) Canesten krémet kentem rá, és egyből enyhülni kezdett a viszketés, és halványodott a kiütés. Esetleg próbáld meg, ártani nem fog!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ha a sudo nem lesz jó akkor kipróbálom.
2013. nov. 14. 20:52
6/9 anonim válasza:
A sima fekete tea is fertőtlenít. Nekünk ez segített.
7/9 anonim válasza:
Ilyenkor és aloe firstöt használok, utána bepanten plus és ha beszívta akkor esetleg egy kis sudo. Próbálom szellőztetni is, illetve és minden pelusozásnál egy száraz textil pelussal áttörlöm
8/9 anonim válasza:
Szia, 4-es vagyok... még az jutott eszembe, hogy a popsitörlőt félretettük, és vizes textilpelussal törölgettem le, aztán szárazzal és úgy tettem fel a krémet. Remélem, enyhülni fog!
9/9 anonim válasza:
Én a Bepantent használom amióta megszületett,és akár mi volt mindig segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!