Borostyánláncról vélemények?
Mi kb fél éves korától majdnem 2 éves koráig használtuk. Amikor elkezdődött a fogzás, nagyon szenvedtünk, szegénykém a száját sem bírta kinyitni, alig evett, csak sírt. Krémeztük az inyét, kapott rágókát, ínymasszirozót, stb. már fájdalomcsillapítót is adott a doki, hogy tudjon enni-aludni. Érdekes, hogy mikor megkapta rá 1 nappal elmúltak ezek a tünetek. Placebo - vagy nem, mindenki maga dönti el, nekünk bevált, most a másodiknál is fogom használni az tuti.
Egyébként nem a piaci gagyit kell megvenni 300,-Ftért, hanem olyan helyről, ahol garancia van rá, jó minőségű anyagokból dolgoznak, méretre is lehet kérni (mivel a baba nyakához mérik, milyen hosszúságú a lánc, nehogy beleakadjon), minden szem külön csomózású, arra az esetre, ha elszakadna - így nem veszi a szájába, stb.
Én anno innen rendeltem, most is innen fogok, mert meg voltam elégedve a minőséggel is és az eladóval is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!