Normális, hogy ennyire fel van dagadva az ínye?
Figyelt kérdés
Kislányomnak már van 10 foga, de egyik se volt ennyire bedagadva, mint az alsó ami a szemfoga mellett jön. A védőnő azt mondja normális, de én kicsit aggódok. Olyan mintha be lenne kicsit gyulladva, vagy mintha víz lenne ott a bőre alatt, bár rendesen kemény mikor ráharap az ujjamra. Próbáltam lefotózni, de nem hagyja. Mennyi idő alatt kell kibújnia átlagosan egy fognak? A többi szerencsére gyorsan kijött, de ez egyre rosszabb... Hétfőn viszem a doktornőhöz az egy éves oltásra akkor megmutatom neki is.2013. szept. 18. 15:10
1/2 anonim válasza:
Az én kislányom is már 1,5 hónapja küszködik az alsó őrlőivel. Már kicsit ki is bújt, de az íny még eléggé fedi a fog nagy részét. Nagyon lassan jön, és nagyon nyűgös, biztos nagyon fáj is. Azt hittem, hogy a szemfognál és a hátsó őrlő fogak kibújása nehézkes. Még egy kis orrváladék is társul hozzá. Szóval ahány gyerkőc, annyi nehézkes fogzás. Már a homeopátiához nyúltam, pedig elég szkeptikus vagyok, ami - ha csak 1 hétig - de segített.
2/2 A kérdező kommentje:
Most megint kicsit rosszabbnak tűnik... Akkora bumszli van már a foga fölött, mint egy borsó :-S Holnap viszem védőnőhöz talán most már mond rá valamit vagy ő vagy a doki, de attól félek, hogy be van gyulladva nem is kicsit :-( Amúgy a másik oldalon kijött neki ma reggelre :-) és ott nem volt ilyen gond...
Kitartást nektek, remélem hamar kijönnek a kis fogak :-)
2013. szept. 19. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!