Akinek nagyon megviselte a babáját a fogzás, mikor bújt elő a foga?
6 hós a lányom.3 hós kora óta nyáladzik nagyon.
Már egy hete mindent a szájába töm,rág mindent.
Ma 1 órán át ordított,mint a sakál,annyira fájt a foga helye.Mikor bújik már ki??Kapott szegény Nurofent+Germicid C és az orvosunk még a kórházat is javasolta,ha nem lesz jobb.Most elaludt.Várható,hogy ha felkel ismét sírni fog??
Megköszönnék minden nyugtató szót.Annyira sajnáltam őt,hogy már vele sírtam.. :(
Ez minden babánál más és más.
Az én fiam mikor nagyon nagyon sírt keservesen akkor meg nem tudtuk biztosan hogy fogzás miatt másnapra kibújt a foga.
Akkor törte át az ínyén azért fájt neki annyira.
Kb,4hós kora óta neha neha nyűgös volt és 6hósan bújt ki.
A második foga előtt többször kakilt es lázas is volt.
Biztos hogy a foga illetve az ínye fáj neki azért sír?
Igen,biztos.Mert amíg sírt is az ökle a szájába volt.
Meg szivesen rágta a hűtős rágókát.
Megvan duzzadva nagyon az ínyje,és látszik a hófehér pötty is.
Remélem nekünk is hamar előbújuk!
Köszönöm,hogy írtál!
Nálunk is 3 hónapos korától periodikusan feltörnek a fogzásos fájdalmak, jelek: nyálzás, szájba tömködés, stb....most 9 hónapos és még semmi fog! Szegénynek megint elkezdődtek az "ok nélküli" fájdalmas felsírások, nagyon sokat kakil-már kezd piros és pöttyös lenni a popója mindenhol, az ujját megint el kezdte rágni -szájba tömködés mindig is megvolt-, és a fogínygélre megenyhül kicsit, picit melegebb a hője, kicsit többet folyik az orra az átlagnál...szóval egyértelmű, hogy megint a fogcsírák, de ezt játszuk 3 hónapos korától!!!
nem tudom, mikor lesz ebből egyáltalán fog, mi már teljesen feladtuk...csak küzdünk a kb 3-4 hetente fellépő fogzási tünetekkel, amik kb 1 hétig tartanak! ilyenkor se éjszakánk, se nappalunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!