Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Akinek nagyon megviselte a...

Akinek nagyon megviselte a babáját a fogzás, mikor bújt elő a foga?

Figyelt kérdés

6 hós a lányom.3 hós kora óta nyáladzik nagyon.

Már egy hete mindent a szájába töm,rág mindent.

Ma 1 órán át ordított,mint a sakál,annyira fájt a foga helye.Mikor bújik már ki??Kapott szegény Nurofent+Germicid C és az orvosunk még a kórházat is javasolta,ha nem lesz jobb.Most elaludt.Várható,hogy ha felkel ismét sírni fog??

Megköszönnék minden nyugtató szót.Annyira sajnáltam őt,hogy már vele sírtam.. :(

2013. jún. 29. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez minden babánál más és más.

Az én fiam mikor nagyon nagyon sírt keservesen akkor meg nem tudtuk biztosan hogy fogzás miatt másnapra kibújt a foga.

Akkor törte át az ínyén azért fájt neki annyira.

Kb,4hós kora óta neha neha nyűgös volt és 6hósan bújt ki.

A második foga előtt többször kakilt es lázas is volt.

Biztos hogy a foga illetve az ínye fáj neki azért sír?

2013. jún. 29. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen,biztos.Mert amíg sírt is az ökle a szájába volt.

Meg szivesen rágta a hűtős rágókát.

Megvan duzzadva nagyon az ínyje,és látszik a hófehér pötty is.

Remélem nekünk is hamar előbújuk!

Köszönöm,hogy írtál!

2013. jún. 29. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is 3 hónapos korától periodikusan feltörnek a fogzásos fájdalmak, jelek: nyálzás, szájba tömködés, stb....most 9 hónapos és még semmi fog! Szegénynek megint elkezdődtek az "ok nélküli" fájdalmas felsírások, nagyon sokat kakil-már kezd piros és pöttyös lenni a popója mindenhol, az ujját megint el kezdte rágni -szájba tömködés mindig is megvolt-, és a fogínygélre megenyhül kicsit, picit melegebb a hője, kicsit többet folyik az orra az átlagnál...szóval egyértelmű, hogy megint a fogcsírák, de ezt játszuk 3 hónapos korától!!!

nem tudom, mikor lesz ebből egyáltalán fog, mi már teljesen feladtuk...csak küzdünk a kb 3-4 hetente fellépő fogzási tünetekkel, amik kb 1 hétig tartanak! ilyenkor se éjszakánk, se nappalunk :(

2013. júl. 1. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Érdemes lenne a stavilizált Aloe Vera szűrt levével, az Activatorral ecsetelni.Segíteni szokott ilyen esetben is és még sok mindenre jó a babáknak is.Ismerősöm gyermeke is pár napi ecsetelés után már tátotta a száját, mikor meglátta, hogy ecsetelni fogják.
2013. júl. 5. 08:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Erről még nem is hallottam.Köszönöm kedves utolsó,kipróbálom.Megyek megnézem,hol tudok ilyet venni.
2013. júl. 5. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon szívesen!Ezt csak közvetlenül a magyarországi forgalmazótól tudod hivatalosan beszerezni és ott a legkedvezőbb az ára is. Ott akár még kedvezmények is elérhető és interneten keresztül is rendelhető.Ha érdekel, hogy hogyan, akkor szívesen segítek és elküldöm emailben, meg pár tapasztalatot is mellé.
2013. júl. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!