Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Ha megjelentek a "komolyabb"...

Ha megjelentek a "komolyabb" fogzási tünetek, akkor is még hetek lehetnek hátra a kibújásig?

Figyelt kérdés

Úgy értem, kb 2 hete van folyamatosan 37,7 körül a hője, nyűgös, pár napja hajnalban óránként fent van és nyafog,felriad sírva az álmából, naponta kétszer kakil, pedig ő csak 2 naponta szokott ( anyatejes még) és most éjjel már taknyos is volt, szipogott és reggel mikor tüsszentet kijött egy csomó... Bocsi.

De az ínyén nem látok fehér csikot és nincs megduzzadva.

Ilyenkor is még hetek lehetnek,vagy talán már csak 1-2 hét?

Nálatok mennyi idő alatt zajlott ez az egész első fog kibújása?

6 hónapos lesz a jövőhéten.

2013. máj. 31. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Két hét folyamatos lázat nem okozhat a fogzás! FŐleg nem 38 körülit! Vidd el orvoshoz, biztos valami vírus.
2013. máj. 31. 08:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál amikor elkezdődött ez a hőemelkedéses dolog. Azt mondta amig nem megy 38 fölé ne adjak neki semmit, és nem beteg. Ő mondta a fogzást.
2013. máj. 31. 09:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk az első esti felsírástól számítva még jó 1 hónap volt, amikor kijött a fog, de a fiamnak már ekkor meg volt duzzadva az ínye. A taknyosság és a láz szerintem sem a fogzás miatt van. Én biztos, hogy megnézetném újra az orvossal.
2013. máj. 31. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!