Mennyi idő alatt jött ki először a babád foga? Onnantól, hogy biztosan tudod, ez a baja.
Figyelt kérdés
...mert nyűgös, nem jól alszik, nehezen alszik el.. stb. Kb egy hete tart nálunk, nem adtam még neki semmi homeopátás cuccot, de sztem most már veszek, mert már engem is megvisel, hát akkor még őt.. és tudom, tudom, ez egy hosszú folyamat, csak jó lenne már, ha látnám az eredményét!2013. máj. 22. 13:47
1/3 anonim válasza:
A fiúnknál kb. 2 és fél hónaposan kezdődött, hogy folyt a nyála, rágcsálta az öklét, többször nyűgösebb volt, de nagyon durván történő nyűgösség és nem alvás 5 és fél hónaposan jött, amikor is kibújt az első foga. Ez a durvábban történő nyűglődés, nem alvás pedig pár napig tartott, amíg át nem törte az ínyét a fog. Tehát előtte is volt nyűgös, volt hogy 1-2 éjszaka felsírt, de tartósan, hogy ez több napig szinte éjjel nappal tartott, az pár napig volt, ami után ki is bújt a fog.
2/3 anonim válasza:
Hát a nyála már folyik nagyon rég óta, de kb 2 hétig csinálta, hogy nagyon sokszor felkelt éjjel (amúgy nem szokott). Majd pár napig éreztem, mintha meleg lenne, de annyira nem volt vészes. Néztem én az ínyét, de nem láttam semmit. Nem gondoltam volna, hogy a fogzás miatt nyűgösebb. Aztán egyik nap nem nagyon akart már enni se, pár napig folyton hisztizett etetésnél. Nemrég láttam meg, hogy kibújt a foga teteje, szóval most már biztos, hogy az volt a gond. De ott és akkor nem gondoltam volna rá.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat!
2013. máj. 22. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!