Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Fogzás okozta nyűgösségre,...

Fogzás okozta nyűgösségre, fájdalomra valami? Nektek mi vált be és mi nem?

Figyelt kérdés

A héten lesz 5 hónapos a kisfiam.

Ilyet találtam, de pont ellent mond egymásnak: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__fogzas..

2013. máj. 22. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi dentinoxot használunk de csak éjszaka , ha nagyon nyügös.
2013. máj. 22. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Amíg csak elől voltak meg a kisebb fogak a fiamnak, akkor a Dologélt használtuk. Nagyon jó volt.

Aztán mikor a nagyobb, hátsó fogak jöttek, akkor már nem tudtam volna bekenni géllel a fiam ínyét a nélkül, hogy ne harapdálta volna meg a kezemet, így Panadol szirupot kapott azokban a napokban éjszakára vagy ha úgy volt akkor napközben is és az is nagyon jó volt.

A Dentinox szerintem azért nem olyan jó, mert az lidocainos, nem használhatod annyiszor és csak fokozott elővigyázatossággal. Míg a Dologél gyógynövényes, azt lehet többször és nem olyan elővigyázatosságot igényel. És a fiamnak nem is tetszett az íze abszolút.

2013. máj. 22. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor még nem olyan nagy a baj addig nálunk hat a Dologél, ha már nyűgös és látom rajta, hogy nagyon zavarja a fogzás főleg az alvását akkor Viburcol kúpot adok neki. Homeopátiás szerek nekünk beváltak!
2013. máj. 22. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a Dentinox a fiúnál jó volt, a lánynál inkább csak én tudtam, hogy bekentem vele.

Inkább a figyelemelterelés híve vagyok, ha már nagyon gáz a helyzet, akkor Nurophen szirupból kap egy fél adagot. Az fájdalom és lázcsillapító. De ezt is csak éjszakára, ha annyira nem tud elaludni.

2013. máj. 22. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!