Lehetséges, hogy 3 hónapos babám a nyálzás miatt hány ennyit?
Minden egyes tünet igaz az én 4 hónapos kisfiamra is. Folyik a nyála, rengeteget bukik, még evés után két órával is. Egész nap öltöztetni kell, kanapét, párnákat takarítani, annyi jön neki vissza. Néha köhint egyet-egyet, az orra tele van már másfél hete. Használunk C vitamint, orrcseppet, porszívózzuk neki, de nem nagyon javul. Ő sem lázas és jó kedve is van.
A hátsó fehér pötty szerintem szájpenész, nekünk is van, hiába ecsetelem.
Én egy kis refluxra gyanakszom, a védőnő szerint gyakori és kinövik a babák. Hát remélem.
Az én babám is 3 hónapos és ő is nagyon sokat bukik!Pont ugyanigy mint a tied kedves kérdező,van mikor evés előtt!kérdeztem a dokit is és azt mondta hogy nincs baj,csak valószínű teleeszi magát és azért.Nálunk az a fehér pötty nincs és mégis nyáladzik rengeteget!Viszont elég kemény neki az ínye elől és valószínű jön a foga,de ugyanolyan jó kedvű mint eddig,nem bágyadt!
Az a fehér pötty lehet hogy tényleg szájpenész.Nézesd meg valakivel!
igen, az ínyén is lehet szájpenész. Gyógyszertárban recept nélkül kapható a borax-glicerines oldat, azzal kell neki elvileg dörzsölni. Én egy pelus csücskével szoktam. Bár nálunk nem nagyon javul a helyzet.
Az AR tápszer más mint a milumil bukós babáknak való tápszer? Nekünk direkt ez van, elvileg valami gyógy cucc, de így is bukik folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!