Halottam már ilyen kúpról de nem tudom hogy van ilyen?
Jön a foga fiamnak a felső fogai. Nagyon nyűgös, nem nagyon lehet lekötni őt játékkal ha igen akkor is 20-30 percet játszi, nagyon sír nem tudok néha már mit csinálni most vettem a Dentinoxot de semmit nem használ.
Hallottam egy szomszéd asszonytól hogy van egy ilyen kúp ami ki mondottan a fogzásra van csak nem tudom a nevét és órákig hat és sok van egy ilyen dobozban.
kisfiamat ez a viburcol fogzáskor úgy kiütötte mint a huzat.
elvileg csak akkor érdemes adni ha nagyon fáj neki
Nekünk nem hatott és nagyon drág valami 8 kúp 1700 Ft és 3 at is kell adni ..
homeos tehát nem árt ,legfeljebb nem használ
Nekünk bevált a Viburcol, igaz csak estére adtam neki,de aludt éjjel mint a bunda.
Nappal Dentinoxot használtam,de ez nektek nem segít sajnos. :( Próbáld meg a chamomilla vulgaris-t/ezek golyócskák amiket vízben kell feloldani/,ez is homeopátiás,állítólag nagyon jó./ismerősöm mondta/Bár nekünk meg ez nem használt. Több hemeos cuccot is adhatsz egyszerre,ha úgy vennéd észre hogy 1 nem használ. És mellé kenheted még a Dentinox helyett mondjuk a Dologellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!