Ilyen hamar jön a foga?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 hónapos, és egész nap szopogatja a nyelvét és folyik a nyála megállás nélkül. Lehet hogy ilyen korán jön a foga? Volt valakinek hasonló?2012. máj. 21. 11:47
1/6 anonim válasza:
Nekem is mind a 2 gyerekem 3-4 hónapos korában már marta a kezét meg annyira folyt a nyáluk hogy előkével kelett menni minden hová! Az első gyereknek 7 a másodiknak 8 hónaposan bújt ki az első foga!
2/6 anonim válasza:
Kisfiam már 2 hónaposan elkezdte a nyáladzást és az öklét rágcsálni, 4 hónapos korára már volt 2 foga, 1 éves korára 16.
3/6 anonim válasza:
Egy gyerek addig fogzik amíg ki nem jön az összes foga. Persze, hogy jön a foga, de arra készülj fel, hogy simán lehet az, hogy csak 2-3 hónap múlva fog kibújni.
Addig lesznek ilyen "hullámok", rágni fog, nyálazni, aztán kevésbé, aztán megint jobban és igy tovább.
4/6 anonim válasza:
2 hónaposan a szájába volt az ökle állandóan,és rengeteget nyáladzott,4,5 hósan jött ki az első foga,17 hónapos lesz szerdán,és 16 foga van!
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, ma egész nap tömi az öklét a szájába. Lehet, hogy hamar kibújik majd az a fogacska :) Köszi a válaszokat!
2012. máj. 21. 12:57
6/6 anonim válasza:
Szerintem minden baba ezt csinálja ilyenkor :)
Legalábbis nekem mind a 3 ezt csinálta úgy két hós korától. Elsőnek 6 hósan, középsőmnek 3 hósan bújtak ki az első fogai. A kicsi mindjárt 5 hós, lassan 3 hónapja nyálzik és rágja az öklét (és minden mást is) veszettül, de foga még nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!