Mit próbáljak még? Dentinox, Panadol baby, Viburcol kúp nem használ?!?!
Kisfiam 7 hónapos, fogzik (na meg egyszerre megtanult felülni, mászni, most épp állni akar) szörnyű éjszakáink vannak. És még csak 1 bújt ki, de látszik, hogy még 3 úton van, szóval elhúzódik még a dolog. A fent soroltakat mind próbáltuk, semmi nem használt :( Egyedül a cici + az anyatej jótékony hatása segít, de nem akaram egész éjjel ciciztetni. Na meg nem is bírom, már hulla vagyok (férjem is; kislányunk 2,5 évesen dackrszak közepén)
Mit ajánlotok? Mi vált be nálatok????? Én annyira bíztam a dentinox gélben, kislányomnál sokat segített, de most valahogy nem jó.....
Annyi, hogy a Viburcol kúpot 3 napja kapja, érdemes még próbálkozni, hátha beválik, vagy inkább hagyjam?
Dologél?
Vagy pedig elmész a patikába, mert lehet ott is lehet kapni (nálunk legalábbis lehet) helyileg kikevert oldatot. Egy próbát megér. :)
Köszi
Délutántól Dologéllel kentem az ínyét, lefekvés előtt kapott Nurofent, ugyan olyan nyugtalan volt, sokat ébredt, sírt, rágta az öklét, cuppogott, meg a szokásos.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!