Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dologél vagy dentinox?

Bettus21 kérdése:

Dologél vagy dentinox?

Figyelt kérdés
Jön a foga,nagyon rossz,nem birok vele.melyik jobb?
2012. márc. 5. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én csak a Dentinox-ot próbáltam,bevált!
2012. márc. 5. 17:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Mindkettő volt.

Dologélt jobban szerettem, többször adhattam egy nap, mint a Dentinoxot. Hatása ugyan az volt mindkettőnek.

2012. márc. 5. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Dologélt próbáltuk először, mert sokkal szimpatikusabb a természetes összetevők miatt, és mivel hatott is, ezért s dentinoxot ki se próbáltuk. Nekünk a dologél bevált!
2012. márc. 5. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Dologel mert tobbszor lehet adni a dentinoxnal be kell tartani a max napi adagot
2012. márc. 5. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő van itthon.
2012. márc. 5. 22:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Dologél, mert abban természetes anyagok vannak. A dentinoxban ha jól tudom, akkor van lidokain. Ezért lehet csak napi 3x adni.
2012. márc. 22. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire erős a fájdalom, napközben nekünk elég volt a dologél, de éjszakára dentinox, nem minden nap, csak szükség esetén. Akkor jött nálunk a dentinox ha nem bírt este elaludni vagy fél-egy óránként ébredt.
2012. márc. 22. 21:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Van itthon mindkettő, de a Dologélt használtuk, használjuk. Mondjuk nálunk eddig nem volt vészes. (kopp-kopp)
2012. márc. 22. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Dologél nem használt. Estére dentinox-ot kentem neki.
2012. márc. 23. 00:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Egy harmadikat mondok: Orajel. Van belőle éjszakai változat is. Unokahúgom fogorvos, ő ajánlotta, mert ez a legerősebb, megvettük (www.amazon.de), szerencsére egyelőre nem volt rá szükség.
2012. márc. 23. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!