Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Maximum mennyi ideig tart míg...

Maximum mennyi ideig tart míg kibújik egy fogacska? És végig gyakran kakilnak, vagy híg a székletük ilyenkor?

Figyelt kérdés
Már 10 napja, hogy észrevettem, hogy jön a foga a lányomnak. Azzal kezdődött, hogy sokkal többször kakilt egy nap, majd nem sokra rá észrevettem a kis csíkot az ínyén. De még mindig nagyon kell nézni, hogy észrevegyem, semmit nem haladt előre. Mondjuk inkább az aggaszt, hogy ennyit kakil, remélem nem fog fogyni emiatt. Mennyi lehet még? Napok? Hetek?

2012. ápr. 15. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó! A miénk már nődögél. :) :)

Hát akkor nektek is hosszú volt... Remélem a többinél már nem így lesz!

Súlyával mi a helyzet? Voltatok tanácsadáson?

Mi holnapután megyünk, hát kíváncsi leszek...

2012. ápr. 23. 21:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Ma voltunk, 7,3kg és 68cm.

Éjjel nem sokat aludtunk, lehet, hogy lesz még pár álmatlan éjszakánk, amíg át nem töri rendesen a fogacska az ínyét. Ja, jó hosszú volt, 20 nap...plusz még a kibújási idő. Szegény lányom :(

2012. ápr. 24. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
És ez még csak az első volt! Na de bízzunk benne, hogy a többi könnyebben fog menni! Mi is hasonló "méretűek" vagyunk. :) Végre valaki, aki 7 kiló körül van 9 hósan. Az összes ismerősöm hasonló korú babája sokkal nagyobb. Holnap kiderül a pontos súlya, szerintem semmit sem hízott az utóbbi hónapban...
2012. ápr. 24. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
73 cm és 7,5 kg ahhoz képest, hogy két hétig hasmenéses volt...nagyon jó!!! (egy hónapja 70 cm és 7,2 kg volt) Igaz, az utóbbi napokban meg annyit evett, mint még soha :) :)
2012. ápr. 25. 10:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Teljesen jó :)
2012. ápr. 25. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!