Kisfiam egy éves múlt. 12 foga van már, a fogzás pedig
eddig tünettel nem járt. Jól viselte. Most pedig kb egy
hete folyton a fejéhez nyúl. Lent kifejtem. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Szóval először azt tapasztaltam hogy a jobb füle felett fogja a fejét. Aztán mostmár mind a 2 oldalt egyszerre fogja. Nem csinál semmit, csak tartsa rajta a kezét. Betegnek nem néz ki. Nagyon jó kedve van, és ezt nem folyton csinálja szóval nem is annyira vészes. Csak nem tudom lehet ez fogzás jel is? Vagy a feje fájhat? Esetleg a füle? Tapasztaltatok már ilyet?
Ja hétfőn viszem orvoshoz, addig most nem rohannék, mert mint említettem nem durva, csak nem tudom mi lehet.
Másrészt nem értem, mi a probléma, ha semmi baja sincs a gyereknek?
nov. 2. 08:16
2/9 anonim válasza:
Nálunk rendszeresen csinálta ezt a kisfiam fogzás idejében.
nov. 2. 09:02
3/9 anonim válasza:
Normális, hogy a füle környékére nyúlkál. Ha jól sejtem az örlőfogak jönnek vagy esetleg a szemfogak, mindegyik nagy fájdalommal jár(hat), ami az egész fogsorára kihat, kisugárzik. A fülhúzogatás is pl. tünet volt nálunk, jelenleg 14 hónapos a kislányom és ő is a 12. fognál tart.
nov. 2. 10:52
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 2,3 🙂
1 ezt jól ki szúrtad! Tanulom, már 2 éve! De nagyon nehéz nyelv. Beszélj és írj te így más nyelven!
Ha pedig nem látsz bele a kérdező életébe, akkor talán nem is kéne ilyen primitíven kommentelni!
nov. 2. 16:36
5/9 anonim válasza:
4-es: képzeld el, még három másik nyelven beszélek! De nem ez a lényeg, hanem, hogy teljesen fölöslegesen hisztizel álproblémákon
nov. 2. 17:34
6/9 A kérdező kommentje:
A lényeg tulajdonképpen az, hogy ha ennyire “intelligens” vagy, talán nem kéne beleállni a másikba.
Ja és nem hisztiztem, feltettem egy kérdést. Nem kell írni, ha szépen nem tudsz. Igazából neked nem is kéne írnod ezzel a stílussal sehova!
nov. 2. 18:26
7/9 anonim válasza:
15 éve élek Magyarországon. 6 nyelven beszélek, ebből 3 nyelvet anyanyelvi szinten. Viszont, írni nehéz! Főleg magyarul! Csak mondom. Más országban ezért nem, Magyarországon pedig mindenért is beleállnak az emberbe. Szerencsére vannak nagyon normálisak is. De sok az ilyen kellemetlen kötekedő, buta ember! Nem kell rájuk figyelni. Itt ebben az országban egyet megtanultam, nem kell le menni egy bizonyos szint alá. A rendesekkel kell barátkozni és ilyenek véleményét ignorálni kell!
nov. 2. 18:38
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van. Csak fel idegesedek mikor írja, hogy nem ez a lényeg, de az első bejegyzést azzal kezdi, hogy tanuljak meg magyarul. Akkor mi is a lényeg?! Na, de igaz, el kell engednem. Köszi mégegyszer. 🙂
nov. 2. 18:49
9/9 anonim válasza:
Igen, láttam. De mint láthatod már a 4 nyelvből az anyanyelvét sem tudja, mivel csendben van. Szóval mégis talán van valamennyi esze, mert már írni nem mer. Gondolok itt arra, hogy elgondolkodott, hogy nincs igaza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!