Fogzás éjjel nem hat a gyógyszer sem, ez lehet?
Tegnapi éjjel volt az eddigi legbrutálisabb. Este már a cicin,rajtam fekve sem maradt meg, elkezdett ordítva sírni. Kentuk pedig kenőcsökkel, este a dentinox-al de majdhogynem semmi.
Állva ringatva és énekelve/zenere megnyugodott és kimerülten bealudt ölben ejfel körülltől. De amint leraktuk volna felriadt folyamat és ment a sírás vagy orditas.
Ezek után 1:30 ra már mikor annyira kimerült volt, h alig lát, a fejét is lassan pakolgatta, de egyszerűen lerakva orditas volt, kapott gyógyszert, de egyszerűen kb mintha semmit nem kapott volna… Hátradőlve és fogva tudott rajtunk aludni, (már 8 kg 6 hónapos), de nem tudtunk lefeküdni így mi sem, rajtam ő is felkelt.
Majd hajnal 4-kor sikerült végre velem mellém fektetve elaludnia. Hetek óta nyugos és sokszor kel éjjel is, a héten pedig már többször kelt fél óra vagy óra múlva is. én napok óta pedig már alig alszom.
Már rettegek az éjszakától komolyan a tegnapi után, amikor le sem lehetett tenni mert ordított. Még egy foga sincs kint..
Másnál is ennyire megszenvedte?
Segített bármi kicsit is? Ez meddig tart így mire áttöri végre? A gyógyszer sem hat ilyenkor ez normális?
Igen, én flambiont adtam most, de van már itthon nurofen is.
Mennyi lehet egymás után egyhuzamban ennyire durva éjjel vajon, hogy le se lehet tenni egész éjjel szinte? Próbálnám a gyógyszerrel is csak ekkor adni majd, na meg remelem 3-4 napnál nem tart ez így tovább egyben mert ez durvább mint bármilyen kínzás komolyan.
11 hónapos 9700 gramm. Tudom mit érzel... jön a felső foga. Iszonyatos úgy alszunk hogy rajtam alszik én meg félig ülve vagyok. (Magamra kötöm kendővel).
Nála se hat semmi. Kitartást.
#1 vagyok, nekünk a Flamborin még nappalra sem volt elég, a Dentinox többet csinált. Próbáld meg a Nurofent. Én annál erősebbet nem találtam.
Általában ilyenkor pár napon belül kint van. De nekünk volt olyan, hogy egy hónapig tartott, hogy 3-4 ilyen pokoli éjszaka, 2 nap közepesen nehéz. Félve emlékszem vissza a mai napig, pedig egy éve volt. De akkor 4 db őrlőfoga jött egyszerre.
Tegnap szerencsére nem volt már ilyen pokol, imát is mondtunk előtte kb. Hajnal 1-kor végre elaludt, és utána csak 3 óránként kelt. Most még fent van, kis nyüglődés van, de már nem bánom ha 2 óránként kel sem, csak olyan este ne legyen még 1. Már azt is megkérdőjeleztem, hogy ez tényleg a foga-e és nem más baj van.
Köszi, és kitartást akiknél hasonló szintű kínlódás előfordul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!