Lehet fogzástól napi 5-6 hasmenés?
Figyelt kérdés
1 éves, savas kakira gondolok, mert a feneke is piros, gyulladt. Viszont a tegnap esti vacsora egy az egyben kijött belőle széklet formájában, emésztetlenül. Az orvos, védőnő mindent a fogzásra fog..okt. 26. 10:45
1/11 anonim válasza:
Lehet simán attól, de mástól is..az orvos megvizsgálta, és úgy mondta, hogy nem vírus/baktérium, vagy telefonban vágta rá, hogy fogzas?
2/11 A kérdező kommentje:
Kijött most 2 hónap alatt 5 foga és jelenleg is nagyon nyálzik. Első körben telefonon de ha ez így marad akkor tovább megyek.
okt. 26. 11:06
3/11 anonim válasza:
Ha nem enyhül, sőt, rosszabbodik a hasmenés, én nem várnám meg a hétfőt.
4/11 anonim válasza:
Én emlékszem nálunk is ez volt mikor jöttek az őrlődik és szemfogai a lányomnak. Napi 4-5 hasmenés simán volt és szinten ez a savas maró jellegű. Semmikor máskor se volt ilyen neki csak akkor. Ahogy áttört a fog a hasmenés megszűnt.
5/11 anonim válasza:
Fiam egy éves múlt. Ha több foga jön egyszerre mindig ilyen a széklete. Napi 4-5 alkalommal. Ha véletlenül picit is benne marad akkor már kimarja a bőrét. Amint áttörnek minden rendben újra.
6/11 anonim válasza:
Lehet a foga persze, de a mi dokink tuti megvizsgálná.
7/11 A kérdező kommentje:
Igazából a hasmenés szerintem is attól van, csak a teljesen megemésztetlen kaja ami aggaszt, bár most érthető hogy másképp alakul minden “ott bent”.
okt. 26. 12:58
8/11 anonim válasza:
Ötös vagyok. Igen a meg nem emésztett kaja engem is zavarna. Én megnezetném a dokival. Mondjuk a miénk megnézné.
10/11 A kérdező kommentje:
Kislány. Van összefüggés?
okt. 26. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!