Lehetséges olyan erős hasmenés fogzástól h ma már 7 kakis pelenka volt?
Tegnap nalunk ugyanigy kezdodott. Este 10 kor mar ugyeletre mentunk. Eloszor a fertozosztalyon akartak tartani. Es ugyan ennyi volt mint nalatok, demivel iszik rendesen hazaengedtek. De irt fel a doki neki hidrasec port 3x1 es normafkore-t. En a helyedbe bevinnem az ugyeletre. Nekem is azt mondta h egy jo kis rota ez is. Hiaba nincs hanyas. :S
Es meg most 6x tettem emiatt ma tisztaba mert meg mindig megy a hasa. Dieta, gyogyszer, sok folyadek.
Vigyed minel hamarabb. Jobban jar szegenyke.
15 hos a lanyom.
Szerintem is vidd orvoshoz, fogzás okozhat laza székletet, de nem ilyen nagy mennyiségű hasmenést.(nagyobbikamnál is rota vírus volt--na a kisebbiket már oltattam ellene)
Ja, és normaflore-nál sokkal jobb ilyenkor a Protexin Restore--DM-ben is kapható, kis tasakok.Normaflore ilyen kor nem sokat ér, sajnos--tapasztalat.
Nem kell aggódni, ha csak fogzáskor jön elő a hasmenés.
Mi onnan tudtuk meg, hogy jön egy újabb fogacska, hogy a tarkójától a bokájáig kakis lett. Kényelmetlen volt, de túléltük. :D
3-as vagyok
Akkor szerencsétek volt. Nálunk sajna nem ment ilyen könnyen. Mi még most is küszködünk! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!