Letört tejfog?Hogy dolgoztátok fel?Én aggódom túl?
Figyelt kérdés
Szombat este letört a másfél éves kisfiam foga,ahogy játszottak a tesójával.Labdát neki gurította a hasának a kicsi eldőlt és lapattan a felső 2foga sarka a csempébe.Elvittük fogorvoshoz.Lecsiszolta az éleket de így a szép kis fogai helyett 2ferde foga lett.Azóta tiszta ideg vagyok,nem tudom feldolgozni.Olyan tökéletes szép kis kocka formájú fogai voltak...Teljesen máshogy látom azóta a kicsi arcát.szept. 11. 13:03
11/21 anonim válasza:
Az én kisfiam leesett az ágyról és vissza csúszott a foga az ínyébe. Cefet érzés volt. Nagyon sajnàltam. Nekem is lelkiismeret furdalásom volt. De hidd el elmúlik.
12/21 anonim válasza:
Te ezt nem dramatizálod túl, hanem egyszerűen beteg elme vagy! Irány a szakember, mert a gyereknek csak szenvedést okozol majd.
13/21 A kérdező kommentje:
Beteg elme?Amiért sajnálom a gyerekem?
szept. 11. 13:51
14/21 anonim válasza:
Lehet, hogy nem a fájdalomtól nem hagyja, hogy mosd a fogát, hanem mert utána a fogorvosnál megijedt, hogy itt nagy a baj, és összeköti a szájban turkálást ezzel az érzéssel.
15/21 anonim válasza:
Megszokod majd. Nálunk mikor kiesett a fogtundér dupla pénzt hozott érte, mert különleges 😅
Egyébkén van Budapesten fogászat gyerekeknek. Felépítik neki ha ennyire zavar. 🙂
16/21 anonim válasza:
Az én 2 évesem első foga is letört, engem is nagyon bántott, és mindenki hülyének is nézett miatta. De idővel megszokod, és nem tűnik majd akkora tragédiának. Inkább a tejfogát törje ki, mint a csontot. Nekem azt mondták, hogy gyerek fogat magánban sem pótolnak, úgyhogy tényleg csak a kivárás marad.
18/21 anonim válasza:
Budapesten a Manó dentalban és a Skylark dentalban pótolnak tejfogat,DE sokszor sajnos nagyon hamar elenged a pótlás, mert egész más egy tejfog, mint egy csontfog, a tömés is gyorsabban kieshet belőle.
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az infót.Ahol voltunk hétvégén fogorvos,ők is pótolnak de,nem igazán szeretné mert letörhet és akkor a saját fogaból is kell reszelni,hogy hozzá tudjon pótolni.Most abban maradtunk a dokival, h 1hét pihit tartunk hogy a kicsi foga regenerálódjon.
szept. 11. 20:32
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek,a véleményét és a saját kis sztoritokat a gyerekek fogaival kapcsolatban.
szept. 11. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!