Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Mennyire normális hogy ennyit...

Mennyire normális hogy ennyit eszik?

Figyelt kérdés
Azért írom a fogzás kategóriába mert jön a két alsó foga kb 2 hete pillantottam meg hogy ott van ket kis feher fogacska, vannak napok amikor semmi baja vannak napok amikor dünnyög. Na most lesz 6 hós 1 hét múlva és alig akar enni. Megeszik 100-120milit napi 5x, 500-600milit, pár hete tart h kevesebbet eszik de tegnap óta brutál keveset eszik. Ezekelött 800-900 milit evett.Jó oké megkezdtem a hozzátáplálást( ez miatt mert kevesebbet evett de a 700mili megvolt 3 hétig)megeszik 60gr babakaját 2x de akkor is 120ml után eltolja a cumisüveget sír, ha újrapróbálnám neki adni akkor nem nyeli le hagyja kifolyni a szajabol a tejet, rámköpi, buborékot fúj vele. Lecseréltem a tápszert hogy nem a " unja" a másikat de ugyanazt csinálja.
2024. júl. 13. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi kell neki. Lehet, a fogzas miatt, lehet, egyszerűen a melegben nem úgy van étvágya. Ha semmi betegség jelét nem látod, én nem aggodnek. Fog még annyit enni, hogy nem gyozod kajaval :)
2024. júl. 13. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg cumisuveg cumijat is le lehet cserelni nagyobbra, hatha az a baj.
2024. júl. 13. 15:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen a cumisüveg teteje lecserélve már régóta. :( Evett 140et reggel 80at delelott delbe 100at 60gr pürével délután uzsikor gyümipüré éa 170ml tej éhes volt.
2024. júl. 13. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha pisil/kakil, ne izgulj. A 16 kgos nagyobbik gyerekem az elmúlt héten csak és kizárólag krémleveseket evett ebédre, semmi mást, se reggeli se vacsora, mert melege van. Pedig ő aztán az a gyerek, aki többet eszik egy felnőttnél is, de nagyon nem bírja ezt az időt. A kicsi 7 hónapos, anyatejes, ő meg inkább vizet iszik, éjszaka kér többször tejet, amikor hidegebb van.

Nem kell tuszkolni bele, ha nem kéri, nem kéri. Kínáld többször, majd elfogadja, ha kell neki.

2024. júl. 14. 09:06
 5/5 A kérdező kommentje:
oké de egy 6hós babáról van szó :( ma reggel 80at evett majd 50et kináltam neki nemsokkal rá.. 130al 12 órát evés nélkül volt. 11et ebből aludt pl.
2024. júl. 14. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!