Nyáladzás, sírás, nyűgösség?
Nem kell masik cumisuveget adni neki, szimplan csak vegyel ra egy nagyobb cumit.
Lehet sok ido, lehet par nap a fog, isten tudja. Amugy frontok is vannak, a fogzas mellett ez is hatassal lehet ra.
Szia :) kitartást elsősorban.. az kell…
Nekünk tegnap reggel bújt ki az első fogacska alul
Az utóbbi másfél hetünk valahogy nekünk is így nézett ki, brutális nyáladzás, ujjak/ököl rágás, nyűgösség, alig evett, esténként amikor elaltattam 2-3x is be kellett menni hozzá, mert felsírt, volt olyan este hogy panadol baby-t adtunk neki annyira nem viselte jól, cumisüveg cumi részét szintén most váltottam én is nagyobbra
Szerintem nem a cumisüveggel vagy bármi mással van a baj, hanem a fogacska készülődik kifelé és ezért nem tetszik neki ha hozzáér bármi az ínyéhez…
Ja és hozzáteszem a felső két fogra számítottam először, mert az volt eléggé bedagadva, alul is de ott csak ki volt fehéredve a két fogacska, bedagadva nem… de meglepetésként az alsó megelőzte a felsőt, amúgy szerintem nagyobb valószínűséggel fog az alsó kettő kibújni mint a szemfog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!