Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Milyen fogkremet vegyek a 7...

Milyen fogkremet vegyek a 7 honapos kisfiamnak?

Figyelt kérdés
A kisfiamnak jön a foga. Neztem fogkremeket de az összes 1 es 3 eves kortol van. Kell fogkremet hasznalni vagy csak vizzel megmosni?

#7ho
2023. máj. 15. 12:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Fluorid mentesekben altalaban Xylit vagy Hydroxylapatit van.

en fluoridosat adok neki de csak napi 1x este mosunk avval fogat mivel letezik ugye az a theoria is hogy manapsag annyi soval talalkozik eleve a szervezetunk hogy nem kell meg igy is pumpalni a babakba.

MASRESZT ezekben a fogkremekben olyan minimalis a fluorid tartalom (0,05% a gyerek fogkremben) hogy ez nem szamottevo.

mindenki döntse el maga. a lenyeg hogy mosod a kis fogait.

üdv egy fogorvos felesegetol

2023. máj. 15. 13:01
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

Mosni kell, de fogkrém addig nem felesleges, míg nem tud köpni.

A 0 hónapos fogkrémek marketing fogások a szülőknek, hogy megvegyék.

2023. máj. 15. 13:04
 13/21 anonim ***** válasza:
13%
12. Jaj, már vártam, ez a "marketingfogás" a kedvenc takarózó szövegem.😅
2023. máj. 15. 13:20
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
11. Ja, hát ha egy fogorvos FELESÉGE vagy, az más. 😄 Akkor már van is egy fél diplomád, igaz?😀😃
2023. máj. 15. 13:21
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Igénytelen a tudod ki...annyira ostoba vagy,hogy az fáj 10es...1-2 fogacskára nem kell fogkrém, de járj csak utána
2023. máj. 15. 13:50
 16/21 anonim ***** válasza:

#15. [link]

Javaslom a "Hogyan tisztítsuk a baba fogait?" passzus értő olvasását...

2023. máj. 15. 14:00
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
16#-os bár nem nekem írtad. De ott hol írta,hogy egy 7-8 hónaposnak az egy db. fogát FOGKRÉMMEL kell tisztítani? Bemásolod kérlek? A fogkefét is 1 éves kora körül ajánlja.
2023. máj. 15. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a Weledának a gyerekfogkrémjét vettem a fiamnak. Nagyon jók az összetevői és a gyerek is szereti.
2023. máj. 15. 14:16
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

#17. A fogkefe esetében azt írja, _egyéves kor körül_.

Nincs kőbevésve, hogy pontosan mikor. Ráadásul ez a _fogkefe_, nem pedig az ujjra húzható változatok.

Hol ír olyat a cikkben, hogy az első fogacskákat nem szabad megfelelő fogkrémmel mosni?

2023. máj. 15. 14:26
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
19# Igen,de itt valaki leigénytelenezte azt,aki még nem használ 1 év alatt fogkrémet mondjuk 1-2 fogra. Itt viszont ezt írják: "Eleinte a fogacskákat minden este töröljük át tiszta, nedves zsebkendővel vagy gézdarabkával." Tehát AKI még csak fizikálisan áttörli,tisztítja fogkefével/mással szerintem pont,hogy nem igénytelen. Tehát,hol írja,hogy nem elég a megfelelő tisztítás,hanem kötelező mellé fogkrém is 7-8 hónaposan?
2023. máj. 15. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!