6 hónapos kisfiamnak a popsija egészen fentig..ki van csípve. Sudocream se használ.Csütörtökön oltast kapott. Vagy fogzas lehet? Ha igen mennyi ido még a fog.
Pelenka csereknel mindig hagyd öt pár percig szabadon hadd szellozon a bőre !
Valószínűleg a fogzas az oka (éppen jön a foga ? Látod is vagy csak sejted ?)
Nálunk minden fogzasnal ilyen volt a popsija jó pár napig …
Gyógyszertári kevert popsikrem volt csak rá jó … sudocrem sz@rt sem
Ért ebben az esetben !
Esetleg bephanten baby is jó lehet !
1 vagyok
Oltás nem okoz piros popsit!
Ellenben ha hozzataplalast már megkezdted akkor lehet hogy valami új amit adtal neki az csiphette ki a popsit
Száját nézted belül ?
Nincsen fehér lepedek neki belül körbe a szájában?
Szajpenesz is lehet az miatt viszont lehet a popsi is piros, mert emésztőrendszeren keresztül megy és így a popsi is kicsattan,
Bár ez elvileg első 3 hónapban gyakori de azért előfordulhat később is , ha netán így van akkor vidd le dokihoz kaptok rá ecsetelot, és ebben az esetben mindent cserélj le neki tehát cumik, cumisuveg, ragoka, minden játék amit a szájába vesz … stb nehogy visszafertozze magát !
Vírusos hasmenés, hozzátáplálás, fogzás okozhat kimart popsit, esetleg még ha pelust váltottál és érzékeny a bőre.
Lányaimnak ilyenkor a dm-ben kapható tégelyes neogranormon szojta helyre tenni. , nem egyenlő a patikai tubusossal.
Lehet le leszek pontozva, de nálunk makacs kiütésre csak a hintőporos szárítás segített… Se gyógyszertári se sudocrem se bepanthen..
Nem szeretem a hintőport, tudom hogy káros is. De nálunk csak ez (kb 4 havonta van súlyos kiütés).
Kapott rota elleni cseppet? Az okozhat hasmenèst ès evvel piros feneket. Okozhatta ètel is.
Szerintem hagyd minel többet meztelenül, hagy èrje a levegő. Neogranormon nagyon jò hàmosìtò kenőcs.
Hogy használtad a sudocremet?
A fiamnak a rinocérosz lángvörös fenekét kb 3 kenés alatt helyrehozta
8!
Miért hogy lehet használni szerinted ? 🙄🤔
A sudocrem nálunk sem segített amikor durván piros volt a popsija !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!