Babám 7 hónapos. Még 1 fog sem bújt ki,de már zavarja őt. Ma pl csak azután aludt el miután bekentem a fogínyét.Lehet jön már a foga?
Bár már egy ideje zavarja,de türhető volt. Viszont ami engem aggaszt,hogy tegnap kis szinten de elkezdett menni a hasa. A popsi is emiatt kipirosodott. Kicsit nyügösebb de semmi más. Illetve ma nem akart aludni. Ez tényleg csak a fog miatt van vagy valami más áll a háttérben?
Ui: nem szaladok egyből dokihoz,mivel kis mértékben megy a hasa és tudtommal fogzáskor ez normális. Kérlek erősítsetek vagy cáfoljatok meg. Köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszokat! Szerencsére egyéb tünet nincs,jókedvű,nagy étvágyú. Csak már jó ideje lappang nála ez,de ma nagyon kevesett is aludt. Gondolom már közel járunk.
Amúgy igen,a tubus megpillantásakor már ő is örül,pedig nem kap sokat. Ugyan így van a rózsamézzel is. 😊
Lányom is kb 6 hónaposan ezeket produkálta pár napig. Biztos voltam benne, hogy fog. Elmúlt. Azt megint ugyan ez, megint elmúlt. 8hónapisan jött ki az első 2 egyszerre.
Most 1 éves. Ez a 4 hónap alatt vagy 5-6x tuti volt ilyen. Ma is pl, vagyis 3 napja.
De azóta foga nem jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!