Normális, hogy ennyi foga jön egyszerre? Még nincs 7 hónapos!
Figyelt kérdés
Lent már kibújt teljesen 2 mikor 5 honapos lett.
Most kb 10 nap leforgása alatt áttört még 3 felül és egy áttörni készül. Nem sok ez egyszerre?!
Egyébként jól viseli, kis pirosság itt ott meg nyáladzik, de ugyanugy nevetgél és alszik.
2020. dec. 13. 11:59
1/7 anonim válasza:
Miért, ha azt válaszolja neked itt most négy-öt anyuka, hogy nem normális, mit csinálsz, visszanyomod a fogakat? 🤷🏻♀️
2/7 A kérdező kommentje:
Esetleg kell e szólni valakinek? Orvos lássa?
2020. dec. 13. 12:08
3/7 anonim válasza:
🤦♀️ Nem. Teljesen rendben. Minden gyermek más. Nincs tankönyvi gyermek.
4/7 anonim válasza:
Bárcsak az én fiamnak is ilyen tempóban jönne. Most jön az első örlője (15 hós). 3 hónapja be van durranva az inye és egy hete csupa nyűgös. 😞
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást.
Eleinte én is örültem, csak kicsit megijedtem hogy nem lesz ez probléma így? Hónapok alatt kellene jönniük aztán mivel első baba, kicsit aggodalmasabb vagyok.
Utolsó, kitartást!
2020. dec. 13. 12:34
6/7 anonim válasza:
4!
Három fogorvos is mondta nekem, hogy ha egy éves kora után kezdenek jönni a fogak annál tatosabbak lesznek, plusz ilyenkor már több a helyük.
7/7 anonim válasza:
6. Köszönöm. Ez legalább pozitív. Habár a metszői mind kint voltak 1 éves korára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!