11 hónapos kislányom szombaton belázasodott fogzàs lehet?
Egész nap laza volt
Bementünk az ügyeletre ott azt mondták fogzàs miatt mert több foga jön egyszerre
Más doki meg azt mondja fogzàstól nem lehet nagy làz (39.9) volt a legnagyobb
Csináltak vèr vizsgálatot is semmit rosszat nem találtak minden èrtèk jó
Mai napig kapja a làzcsillapítót
Annyira vagyunk hogy most 38-39 közt ingadozik a testhő mikor kezd kimenni a làzcsillapító hatása
Ellenben kapja 8 óránként
Egyéb tünet a làzon kívűl nyalazas ètvàgytalanabb
Széklete jó orra nem folyik nem köhög
Köszönöm a vàlaszokat ès tapasztalatokat előre is
A húgom legkisebb lánya minden fogánál 39Cfokos lázat produkált. Doki szerint is fogzástól.
Van ilyen.
De majd mindjárt megírják,hogy fertőzés. Aha,minden fognál...
Köszi a vàlaszod
Igen olyan megosztó vélemények szoktak lenni de még az orvosok véleménye sem egyforma ez a baj
Igen az viszont valóban èrdekes lenne minden egyes fognàl fertőzès
Köszönöm a válaszod
Nem találtak semmit meghallgatták szàjacskàjàba benéztek vért vettek szegènytől de semmit nem találtak annyit láttak a szájába hogy sok sót szinte mindebik fog egyszerre készül amelyik ebbe az időbe kell kijöjjön tényleg màs nem volt mire fogjàk
Széklet rendbe
Nem hànyik
Vér rendbe
Vizelet oké
Szóval nem volt egyszerűen mit mondjanak mást ők sem
Csak engem az zavar meg hogy sokan mondják nem lehet ekkora láz max hőemelkedés ès az ilyen megoszló véleményekkel összezavarjàk az embert nem tudod mit higyj el még akkor sem ha látod 😔😔
Bocsánat az írási hibák miatt csak elég rosszul látok
Nehéz èjszakàink voltak kicsit megterhelt mègeygyszer elnèzèst
Szia!
Ezt a kérdést én írtam ki valamelyik nap, mi tegnap óta rendben vagyunk, amit küldök, az a mi példánk. : )
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__beteg..
Szia
Köszönöm a vàlaszod ès nagyon örülök hogy jól van a kicsi ☺️☺️
Pont a napokban ugye hogy megtörtént ez velünk èn is sokat olvastam a làz után hogy mit is jelent ha pont fogzàskor ès egyéb tünet nélkül jelentkezik
Ès èn is megtaláltam egy ilyen cikket amiben írtak a 3 napos làzról
Nekünk a 3 nap tegnap letelt ès még ma is volt mérsékelt lázunk
Bár nincs minden veszve mert volt egy olyan oldal ahol azt írták hogy azért amiért 3 napos láz a neve tarthat 4 vagy 5 napot ès aztán jönnek a kiütések
Minden esetre figyelem a kis testét làssuk lesze kiütése ès hova fordul a dolog ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!