11 hónapos babának lehet baja abból, hogy alul 3 foga van csak, a 4. már egy hónapja sehol sincs?
Először alul jött a középső 2, majd felül a 2 metsző, aztán alul jobb oldalon 1, most felül jön megint 2, a metszők mellett.
Kell aggódnom amiatt, hogy alul a 4. fognak se híre, se hamva? Mi lesz, ha megindul a következő pár alul, kimarad a helye?
Semmi baja nem lesz, majd kijön az is. Az én 13 hónaposomnak alul még csak az első 2 metsző jött ki, meg a 2 kisörlő.
Felül teljesen egyszerre, 2 nap különbséggel jött ki a 4 első fog. Minden baba más, előbb utóbb kint lesz minden fog.
Baja nem lesz belőle. De olyat is hallottam már, hogy valakinek hiányzott egy tejfoga és csak csont fog lett végül.
Sőt nekem meg az ellenkezője volt. 18 évesen megkérdezte a fogorvos miért van meg tejfogam. Há mondom, miért van?! Erre megrontgenezett. Kiderült hogy nincs egy csontfogam. Persze azóta a tejfogam már elromlott szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!