11hónapos babának hogyan adnátok a tököt? Rántva adható ha leszedem a bundáját? Főzve hogyan adhatom?
Tokfozeleknek joghurttal, amúgy is így szoktam készíteni. Esetleg so nélkül, sok kaporral, ha meg nem sozol neki, 11 honaposan a fiam már nagyjából azt ette amit mi, azaz inkább mi ettünk úgy, hogy neki is jó lenne, de már nem főztem külön.
Rántani nem rantanam
Kremlevesnek is finom
Tök az első adható zöldségek között van. Hámozd meg, szedd ki a magjait és párold.
A többi attól függ, hol tart a hozzátaplalas és milyen elvet követtek, eszerint úgy add neki, ahogy a többi cuccot pl répát (püré? Krumplival elegyítve? Apró darabokban? Stb).
Simán párolva
Lányom
Kaprosan joghurttal szerette és szereti
Akkor raktam apróra (2*2 mm) vágott krumplit ( nekem csak ebben és főzeléknek eszi meg most is meg a krumplit)
Most már habarom tejföllel 13 hónapos...
Főzőtökből főzeléket csinálok, hagyományosat, kaprosan. Imádja, szinte az egyik kedvence.
Cukkinit is adtam már rántva, ill. csőben sült cukkinit is evett már, szerette.
Ezt a receptet főztem nagyon sokszor, csak a szószt, a tésztát nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!