11honapos kisfiam mindig cici utan alszik el, egy nap elmegyek koncertre apukajaval lesz otthon, eltudja altatni cici nelkul? Jol bevacsoraztatja majd
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 21:24
1/13 anonim válasza:
Ezt mi honnan tudhatnánk? Majd kiderül.
2/13 anonim válasza:
Ügyesebbek mint hinnénk. Menj nyugodtan
3/13 anonim válasza:
Próbáljátok ki, hogy otthon vagy de a párod teszi le.
4/13 anonim válasza:
Szerintem is csináljátok próbanapot, ne akkor kelljen gondolkozni mi legyen.
5/13 anonim válasza:
Bocsi de nem mi ismerjuk a parodat hanem te, nem mi latjuk hogyan viszonyul a babahoz hanem te, teszteld. Inkabb most deruljon ki tudja e etetni es a baba fogadja e tole a kajat.
6/13 anonim válasza:
Előbb-utóbb biztos elalszik.Max sírás lesz sok.Nálunk a párom csak azóta tudja altatni mióta nincs cicizés.Előtte csak sírt mellette de el nem aludt volna, pedig nem a mellemen aludt el.Ettől függetlenül csináljatok próbanapot mert lehet nálatok simán elfogadja, hogy ha nincs anya, akkor apával alszik..
7/13 anonim válasza:
Megkérdezhetem, h próbáljátok apával az altatást? Csak mivel az én kicsikém a cicin alszik el. És azon gondolkodtam, h lehetne elaltatnod, ha esetleg én nem lennék otthon.
9/13 A kérdező kommentje:
Apuka szokta elaltatni.
Nem alszik el cicin de azert segit neki az alvasban. Még azutan olben kell altatni amit az apukaja szokott csinalnj
2019. júl. 14. 11:07
10/13 anonim válasza:
Ha apuka altatja el, akkor nem értem a kérdésed.Ha eddig el tudta akkor most miért ne tudna?Azért mert előtte nincs a melled ,helyette kap gondolom cumisüvegből(nem tudom hogy tervezitek) ringatni meg eddig is ő szokta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!