Vajon a fogzástól vagy valami teljesen mástól nem alszik éjjel a 4 hónaposom?
Sziasztok!
Van egy örök vigyorgó kisfiam, aki eddig gond nélkül átaludta az éjszakát, maximum egyszeri keléssel.
Körülbelül 1 hete, másfél, valami miatt éjszaka, nem túlzok, legalább 20x felkel, felsír. Ahogy este lefektetjük elalszik magától, olyan fél 9 felé, onnantól 11-ig kb 6-7szer sír fel, majd utána úgy 5-ig kb 5-6-szor, onnan 8ig pedig már szinte alig alszik, inkább csak koppan el, nyöszörög, sír, újra koppan el...
Nos, eddig kókuszmatracunk volt, rendeltem egy szivacsot, hétfőn vagy kedden érkezik, ugyanis a férjem biztos benne, hogy neki túl kemény, kényelmetlen, ez a probléma.
Nekem akkor is gyanús...
A szájába már vagy másfél hónapja tömködi a kis kezeit, rág mindent, nyáladzik rendesen, de fog sehol sincs...megduzzadva nem igazán van,felül ilyen érdes, de gondolom annak nem sok köze van, ha alul kell érkezzen a fogacska.
Szerintetek? Fogzás? Vagy mitől kel ilyen rengetegszer?
Próbáltam egyébként magunk mellé venni éjjelre, hát...nem volt sokkal jobb a helyzet.
Óóóó és a lényegét nem is írtam le ami még érdekes.
Eddig is ivott vizet, de mostanaban rengeteget megiszik, tehát például a nappali altatásánál ha hagynám simán meginná a cumisüveg (125 ml-s) vizet... és alszik nappal négyszer kb...ejjel is sokat iszik
Kedves utolsó! Nemrég vagyunk túl egy növekedési ugráson.
Hidd el, hogy nem marad éhes. Sajnos már egy ideje tápszeres, MINDIG igény szerint etettem, akkor is, amikor szopizott. Általában 180-210 között eszik, ha még éhes csinálok egy kis adagot. Ha már nem kell több, neki fog "beszelgetni".
Estére pedig 210-250 között eszik. Nem tudok és nem is akarok többet bele erőltetni .
Miért kap vizet? Rosszat teszek vele? Nem ivott sokat sosem. Aki teát, esetleg cukrozott teát ad a picinek azzal mi a helyzet? Gondolom az sokkal jobb a még ki sem bújt fogacskáknak. De kit érdekel? Én nem szólok bele.
Úgyhogy kérlek téged se zavarjon, hogy megiszik naponta pár korty vizet...(kivéve ugye mostanában)
"4 hónaposan csak anyatejre vagy tápszerre van szüksége."
"Aki teát, esetleg cukrozott teát ad a picinek azzal mi a helyzet? Gondolom az sokkal jobb a még ki sem bújt fogacskáknak."
Nem jobb. Rosszabb. De a tiéd se jó, mert nem kell még víz.
Miért veszel tamadásnak mindent? Ha te mindent tudsz, mindent jól csinálsz akkor miért kérdezel?
Leírtam, hogy furcsállom, hogy ismered a 4 hónapos alváborulást, és nem gondolsz erre, és kb vérig sértődtél, most meg azon sértődsz meg, hogy leírom az általános javaslatot ivással kapcsolatban.
Nekem mindegy mi van a babáddal, de TE kérdeztél.
Egyáltalán nem sértődtem vérig. Nem tudok mindent.
Most már mindegy milyen formában sikeredett a válaszod , az enyém is, de köszönöm a segítséget!
Köszönöm a válaszod!
De igen, azóta már 2 fogacska kint van, most indul felül is. Tehát a fogzás volt, azóta újra átalussza az éjszakát, pedig néha nappal nyűgöl a felső fogacska miatt, de éjszaka nincs baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!