Fogzástól felsírhat éjjel?
Figyelt kérdés
Mindig is átaludta az éjszakát, de 2 napja álmában keservesen sír! 9 hónapos, még nincs egy foga sem, viszont nagyon duzzadt neki alul felül! Tegnap óta van ennyire beduzzadva! Ettől felsírhat éjjelente? Ha már ennyire beduzzadt neki, még mennyi idő, mire áttöri?2011. júl. 26. 16:13
1/2 anonim válasza:
Azt nem tudom, mennyi idő alatt töri át, de azt biztos, hogy ez miatt felsírhat éjjel. Az én lányom is ezzel szenvedett múlt héten. Persze fog nem lett belőle, de volt, hogy szinte óránként felsírt, nagyon nyugtalanul aludt.
2/2 anonim válasza:
Az én lányom az első kettőnél nem kelt éjjel, bár ott 2 hónapig duzzadt volt az ínye.3,5 hónaposan aztmondta a gyerekorvos, hogy 1-2 nap és kint lesznek, annyira duzzadt és piros volt az ínye alul.
5,5 hósan bújtak ki.Mondjuk csak 2 hétig volt nyűgös velük.
Tegnapelőtt 3szor kelt éjjel a következő fogacska miatt, tegnap nem ébredt, mert bekentem neki dentinox-al alvás előtt.
7 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!