Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Mitől dobalja a 9hónapos...

Mitől dobalja a 9hónapos babám a fejét jobbra-ballra?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 héttel ezelőtt kezdődött, hogy elkezdte dobálni a fejét, sűrűn felébredt és majdnem sírt, de elkezd szopizni és megnyugodott, majd vissza aludt. 2-3 hete fáztam meg, gondoltam elsőnek arra hogy lehet beteg lesz! Egyiknap észre vettem hogy folyik az orra, de csak az egyik oldalt és folyik az egyik szeméből a könny. A háziorvost fel hívtam megnyugtatott hogy fogzás. Másnap reggelre ki is bújt a foga, majd egy héttel később a 2. foga. De azóta is nyugtalanul alszik éjszaka, sűrűn felébred és ugyan úgy majdnem sír, de a szopizástól megnyugszik ugyan úgy! Lehetséges, hogy akkor még mindig a foga miatt alszik ilyen nyugtalanul?
2021. okt. 2. 07:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebben a korban ez teljesen megszokott dolog.
2021. okt. 2. 07:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert amikor ilyet csinált akkor egyszer komolyabb betegsége lett majd utana e miatt húgyúti fertőzése, és akkor is dobálta a fejét, de semmi jelét nem látom, hogy olyan gond lenne. Igaz akkor sem mutatta jelét.
2021. okt. 2. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor hívd fel újra a háziorvost, hogy nagyon aggódsz, hogy újra ez lesz a probléma.

De valószínű a fájdalomtól dobálja a fejet. Jelen esetben a fogzas.

Nálunk a babámnak 8 honapos korában bújt ki az első 4 foga kb 3 hét alatt… szóval lehet most indul be az erős fogzas.

De ha nagyon aggodsz nyugodtan telefinalj háziorvoshoz

2021. okt. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!