Próbáltátok a calmacare homeopátiás szert fogzáskor
vagy bármire?
Homeopátia=humbuk.
Nurofentől miért félsz? Ha ilyen durván fogzik, csillapítaná a fájdalmát szegény gyereknek.
2021. aug. 10. 21:06
:( szerinted a fájdalomcsillapító mi a fenének van ha nem fájdalomcsillapításra?Mellesleg lehet ,hogy még az mellett is sírni fog .
2021. aug. 10. 21:09
Nem.
Homeopátia semmit nem ér. Az egy átverés.
Ha a gyerek szenved, fájdalma van, adj neki fájdalomcsillapítót.
2021. aug. 10. 21:46
A gyereked szenved! Ne légyél idióta. Nurofen, panadol baby, flamborin csepp.
2021. aug. 10. 21:48
5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idióta. Adtam neki 1-1 alkalommal, de hónapokig tömjem? Nem volt jobb neki. Sírt mellette is. Nem értem a rohamosztagot ... Félek tőle, mert olyan hosszasan fogzik, hogy tuti nem arra találták ki, hogy napi 4szer had egye a gyerek 2 hónapig.
6/16 A kérdező kommentje:
Próbálta valaki? Azt írja ideges állapot fogzáskor ... Hát idegből veri a száját fogát a vállunkba, ha cipeljük is sír. Doki szerint ez van! 3 hónaposan már úgy folyt a nyála, hogy fulladozott. 5 hósam volt két foga, 10 hós és van neki 6, de az etetőszéket is rágja ha beleteszem. Azt mondták nurofen, mert gyulladáscsökkentő is. De hát ugyanúgy sír, és az gyógyszer :( csak segíteni akarok rajta, nem szeretnék neki rosszat higgyétek el. Iszen az életem.
Ha nem alszik nem eszik nem nyugszik meg cicin akkor kénytelen vagy .És szerintem ez egy kicsit túlzás ,hogy hónapokig minden nap.Tudom ,hogy nagyon nehéz a fogzás ,mert mindkét fiam feldagadt arccal lázasan ,nem alvással vészelte át . Én is kipróbáltam elkeseredésemben a homeopátiát. Kidobott pénz az ablakon . Ami viszont segített az a hordozás.Tudom a csapból is ez folyik ,de a testkontaktust kb egész nap el tudták viselni a nehéz napokon . És amikor cicitépős nem evős nap volt én "tömtem " Nurofennel.
2021. aug. 10. 22:18
Pedig fogod a napi adagot és negyedeled. Nem tudsz mást tenni.
Dentinox lidokai gél van még.
Mást teljesen felesleges.
Fogsz rágókát beteszed a hütőbe.
Nekünk még az etetőcumi vált be a gyerekeimnél, fisher price, van hozzá forma amibe lehet gyümölcsöt vagy levet fagyasztani.
Ez van sajnos.
2021. aug. 10. 22:20
9/16 A kérdező kommentje:
Hűtős rágókáit már kirágta folyt ki ami benne volt. Remélem víz, mert ugye alul felül van fog. Nem túlzok. Ha fogjuk akkor is sír. Van napi 2 óra max. mikor elvan. A nem alvás az minden napos! 40 perc és sikít. Jobb estén csak 2 cici van 11 után. Dentinox lidokainos. Próbáltam azt is. Meg baby anaftin, gengigél, osa, az a narancssárga elfogyott nem emlékszem a nevére ... Védőnő szerint hiába minden, csak akkor nyugszik, ha mind kijött. Akkor lehet nem a foga, de ezt már el se hiszem. Doki szerint mi baja lenne. Sírós, hát talán abba hagyja majd. Jaaaa
Hidd el megértelek. 3 gyermekem van. Az első ráadásul többemberes, problémás gyerek!fejletlen idegrendszerű. Ő vele minden 5x olyan nehéz volt. Neki pl annyira kimarta a fogásos hasmenés mintha végig húztam volna a betonon..
Minden oltás, fogzás, egy sima nátha 39 fokos láz 3.napig,letolhatatlan.
A középső sokkal rugalmasabb, 3.5 éves. Most volt 3 hónapja először olyan beteg hogy megijedtem.
A legkisebb 8 hónapos, most jön a foga. 2 kint van, kocogott a kanál, így vettem észre 🤔🤷♀️ a 3. is napok kérdése
2021. aug. 11. 18:39
Kapcsolódó kérdések: