Ez már fog lenne???
2021. máj. 9. 22:20
1/10 anonim válasza:
Igen, de arrébb is latszik, hogy mar fehérlik az ínye. Viszont ez nem jelent semmit. Kisfiam szinten 3 honapos volt mikor omlott a nyála es a keze állandóan a szajaban volt. Aztan 7 honapos volt mire kijott az első foga.
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem ez úgy tűnik, mintha mindjárt kibújna.
2021. máj. 9. 22:38
4/10 A kérdező kommentje:
Szerinted sok van még addig, amíg kibújik? Mert én nem értek hozzá sajnos, de eléggé úgy tűnik szerintem... De passz... 😳
2021. máj. 9. 23:05
5/10 anonim válasza:
A lányomnak már hónapok óta hasonló, 7 hónapos múlt,és még egy foga sincs kint.
6/10 anonim válasza:
Az fog.. de még bármennyi lehet a kibújásig.
Az ínye vastagabb lesz, mielőtt kijön.
7/10 anonim válasza:
Hát igen, bármennyi idő lehet, míg kibujik. A kislányomnal pár nap volt, remélem, a te babad se szenvedi meg nagyon.
8/10 anonim válasza:
Ennyi idősen bőven kint volt a 2 alsó a lányaimnak, ezután az állapot után 2-3 nappal már áttörtek. 😊
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2021. máj. 10. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!